ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Горять закарпатські села

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів

    За минулу добу на Закарпатті сталося 2 пожежі. Прямі матеріальні збитки від них склали 10 тисяч гривень. Вогонь пошкодив 2 споруди господарського призначення. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС.

    Так, 14 жовтня о 20:44 у хустському селі Забрідь через неправильне облаштування димаря загорілася споруда кухні-хліва. Пожежа знищила покриття будівлі, 3 тонни сіна, та частину речей господарів, які вони зберігали на горищі будівлі, завдавши збитків на 8 тисяч гривень. Подальше розповсюдження вогню спинили вогнеборці хустського гарнізону пожежної охорони.
    15 жовтня о 02:54 свалявські пожежники отримали повідомлення про пожежу в селі Сусково, де спалахнув дах хліву. За висновками фахівців до загоряння призвело необережне поводження з вогнем. Пожежники зупинили полум’я вдалося спинити перш ніж воно завдало серйозних збитків господарям, обмеживши його «апетит» дахом споруди.
    Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні у Хустському районі, де виникла четверта частина всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла четверта частина всіх загорянь минулого тижня.
    З початку року на Закарпатті вже сталося 535 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 147 тисяч гривень. На пожежах загинуло 40 людей, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 37 дорослих та 2 дітей. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору