ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 15 жотвня 2008 року

    24 квітня 2024 середа
    26 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3574 заяви про злочини. Вжитими заходами 1753 (49%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 5 вбивств, 15 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 34 пограбування, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 45 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, 3 гвинтівки, обріз мисливської рушниці, 7 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 3 гранати, 1,1 кг вибухівки та 1130 набоїв.
    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 69 осіб. У них вилучено 44,1 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 5510 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 27 осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 552 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 147 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 20 осіб загинуло та 182 - травмовані.

    В Оболонському районі міста Києва 8 вересня в одній з квартир було знайдено мертвою з поліетиленовим пакетом на голові 37-річну безробітну місцеву жительку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів оперативниками затримано 20-річного безробітного молодика, жителя столиці. Попередньо встановлено, що увечері 4 вересня у квартирі за місцем тимчасового проживання потерпілої під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів, він задушив господарку. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

    У Одесі міліцією затримано 34-річну безробітну жительку міста Ізмаїл Одеської області. Попередньо встановлено, що у грудні минулого року, під приводом працевлаштування, вона вивезла до Турецької Республіки безробітну місцеву жительку, 1986 р.н., де продала її сутенерам для подальшої сексуальної експлуатації. Потерпілу повернуто на батьківщину.

    У місті Саки АР Крим міліцією затримано 46-річного безробітного місцевого жителя, у помешканні якого виявлено малокаліберну гвинтівку та 325 набоїв до неї.

    У Донецьку міліцією на вулиці затримано 51-річного безробітного чоловіка, у якого вилучено 400 грамів вибухівки.

    У місті Іловайську Донецької області у 60-річного пенсіонера вилучено за місцем проживання 580 грамів вибухівки.

    У Одесі на вулиці міліцією затримано 27-річного безробітного місцевого жителя, у якого вилучено гранату Ф-1.

    В Ананьївському районі на Одещині міліцією за місцем проживання 16-річного молодика, який не навчається і не працює, виявлено і вилучено 20 кг марихуани.

    На Луганщині працівниками Державної служби боротьби із економічною злочинністю викрито посадовців товариства з обмеженою відповідальністю. Встановлено, що вони скоїли розкрадання хвилевого шиферу, отриманого згідно договору від приватного підприємця для подальшої реалізації, чим завдали останньому збитків на суму понад 237 тис. гривень. Слідчим відділенням одного з райвідділів Луганського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби із економічною злочинністю викрито службовців однієї з районних рад. Встановлено, що вони внесли в акти обстеження однієї із загальноосвітніх шкіл та дитячого дошкільного закладу завідомо неправдиві відомості стосовно пошкодження цих будівель внаслідок стихійного лиха. Унаслідок протиправних дій правопорушників з державного бюджету було незаконно надано грошову допомогу на суму понад 136 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).
    МВС України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору