ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зміїна орда атакувала дитячий садок на Закарпатті!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів

    Неординарний випадок стався у Невицькому дитсадку, що в Ужгородському районі Закарпатської області, - дев'ять змій потрапили у спальню, зал та роздягальню через величезні тріщини в будівлі!

    1630.jpgОбідньої пори завдитсадком с. Невицьке Марта Багера, зайшовши в спальню закладу, заціпеніла, повідомив в.о. начальника районного управління, підполковник служби цивільного захисту Олександр Єдін. Посеред кімнати лежали кілька змій. Плазуни були також у роздягальні та залі, де малеча, граючись та навчаючись, проводить багато часу.
    Загалом, за словами Марта Михайлівни, працівники нарахували дев'ять плазунів. Одразу ж керівник повідомила про надзвичайну ситуацію в Ужгородське райуправління ГУ МНС України в Закарпатській області та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Закарпатській області, сільського голову села Невицького, управління надзвичайних ситуацій Закарпатської ОДА та відділ освіти та у справах національностей Ужгородської райдержадміністрації.
    Працівниками закладу одразу ж було розпочато евакуацію дітей. На жаль, як прокоментували нам у сільраді, будівля дитсадка знаходиться у аварійному стані. Й добре, що хоч крокодили поруч не водяться.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору