ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тривожні вісті від громади УАПЦ Ужгорода

    20 квітня 2024 субота
    71 переглядів

    На початку вересня 2008 р.відбулася подія, ніяк не сумісна як з православними канонами так і з державним законодавством – захват каплиці Української Автокефальної Православної Соборної Церкви (СвятоТроїцької)

    м. Ужгород вул. Тимірязєва мікрорайон „Шахта” з правого боку від кардіоцентру„гостями”з Києва. Ці гості -„славнозвісний”( як він сам себе називає) Патріарх Мойсей , він же -ієромонах Сава, він же - Олег Кулик та його київська братія.

    Висвятивши за вісім місяців 57-річного електрика Томинця Василя у сан “єпископа” Ужгородського і Закарпатського, засилає його по всім державним інстанціям з метою зміни банківських рахунків церкви (невідомо для якої цілі!), керівництва громади та установчої документації. В цей час сам же Олег Кулик з своїми „братками” в рясах захватили церкву, установили круглодобове чергування, не допускаючи священників, які разом з прихожанами громади побудували церкву на пожертвування громади.

    В своїй церковній практиці він практикує медитацію, проповідує реанкарнацію ( переселення душ), та має намір побудувати в Ужгороді дві церкви повернені престолами на захід. Ця вся практика противоречить Християнським канонам.

    Закликаємо всіх християн Ужгорода та Закарпатської області молитися та підтримати нас благородній справі ПОВЕРНУТИ нам НАШУ ЦЕРКВУ та ЗАХИСТИТИ її від нехристиянської релігії,що одягнулася в облачення християнської віри, як вовк, який ховається в овечій шкурі.

    Хай Господь допоможе всім нам в Божій справі.

    Настоятель та громада УАПЦ м.Ужгород

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    не понимаю, если захватили - пусть в милицию обращаются!Неужели молитвами помось можно??