ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Взимку в Чернівцях через 137 боржників замерзатимуть мешканці 40 тисяч квартир

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Буде тепло взимку чи ні?

    У Чернівцях 137 боржників, які найбільше заборгували за послуги теплопостачання. Двоє з них мають борг по 11 тис. грн, 34 – понад 7 тисяч гривень і 101 – від 3 до 5 тисяч гривень.

    Всі вони вже по кілька разів побували в судах за позовами МКП «Чернівцітеплокомуненеро», але розраховуватися не поспішають.
    Про це повідомив начальник МПК «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук.
    За минулий рік МКП «Чернівцітелокомуненерго» подало 1,5 тисяч судових позовів на боржників і всі вони були задоволені. Це дозволило підприємству скоротити борг населення у цьому році з 16 до 7 млн грн. Майно вилучати довелося лише у восьми неплатників. Шість з них одразу погасили борги. Лише кілька годин простояв на штраф майданчику, вилучений за борги «Москвич». Його власник ще до вечора вніс у касу підприємства кількатисячний борг і забрав машину.
    У списку боржників лише 18% належить до категорії малозабезпечених. 137 злісних платників, які мають заборгованість від 3 до 11 тисяч гривень, відмовляються виконувати судове рішення про стягнення боргу, а майно у них зареєстровано на родичів і вилученню у рахунок погашення боргу не підлягає.
    МКП «Чернівцітелокомуненерго» планує оприлюднити адреси цих боржників, щоб їх сусіди знали з чиєї вони взимку можуть залишитися без тепла. Якщо до кінця місяця підприємство не погасить майже 5 млн грн. боргу за спожитий у минулому опалювальному сезоні газ, то 40,6 тисяч квартир чернівчан, які воно обслуговує, можуть у цьому опалювальному сезоні залишитися без тепла.
    БукІнфо

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору