ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На трасі Київ-Чоп через розлите мастило масові ДТП. Служби не реагують

    16 квітня 2024 вівторок
    30 переглядів

    На автодорозі Київ-Чоп поблизу Тухольки (Львівщина) розлито мастило і автомобілі їдуть наче ковзанкою. Через дощ мастила на дорозі не видно. Ця ситуація призвела до масових аварій. Учора на 20 годину було вже біля 7 ДТП, сьогодні пополудні уже є інформація про дві перекинуті фури.

    Про надзвичайну ситуацію розповів закарпатському Інтернет-виданню "Простір" директор ужгородського супермаркету "Дастор" Роберт Горват. Учора Р.Горват повертався з відрядження, коли відчув, що його "Лексус", оснащений антизаносною та всіма іншими системами безпеки, абсолютно відмовляється гальмувати. Поблизу села Козьова працівники ДАІ попередили його, що неподалік перевернулася вантажівка, але про те, що щось розлилося і дорога слизька, нічого не сказали.

    Через дощ на покритті дороги не видно слідів мастила і воно розноситься колесами автомобілів. На час, коли їхав Р.Горват, воно було вже приблизно на 50-70-кілометровому відрізку дороги і там же було три смертельні автоаварії.

    Вже на території Закарпаття, у Нижніх Воротах, він повідомив працівника ДАІ про небезпечну ситуацію й показав налиплу на колесах масну рідину з характерним запахом технічного мастила. Далі Р.Горват зателефонував до чергових частин МНС та ДАІ Львівщини.

    Зараз директор "Дастору" у режимі нон-стоп отримує інформацію від водіїв фур, які постачають товар на його фірму. Один із них їхав тією ж дорогою ще учора близько 20-ї години і на той час уже було близько 7 аварій, сьогодні інший водій повідомив, що близько полудня там уже лежали дві перекинуті фури, але немає жодного поста і ніхто не попереджає про небезпеку. Так само не проводяться ніякі роботи - повідомив власкор ZAXID.NET в Ужгороді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору