ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті зайнялися контролем за використанням коштів на ліквідацію наслідків стихії 23-27 липня 2008 року

    27 квітня 2024 субота
    49 переглядів

    Порядок використання коштів з державного бюджету для ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року, на проведення медичних, санітарних та протиепідемічних (профілактичних) заходів затверджено відповідним розпорядженням голови Закарпатської облдержадміністрації.

    Він визначає механізм використання коштів субвенції з державного бюджету на проведення зазначених заходів, а також забезпечує контроль за цільовим та ефективним їх використанням.
    А порядок використання іншої субвенції, що надійшла з регіонів України до обласного бюджету для здійснення заходів щодо ліквідації наслідків стихійного лиха визначає механізм її використання і спрямована на фінансування видатків, пов’язаних із ліквідацією наслідків стихії та надання матеріальної допомоги потерпілим (виплата грошової допомоги потерпілим унаслідок стихійного лиха, будівництва та придбання житла, проведення капітального та поточного ремонтів тощо).
    Відповідним розпорядженням голови затверджено і порядок складання та затвердження кошторисів витрат для проведення невідкладних робіт з відновлення об’єктів, які потерпіли внаслідок стихійного лиха 23-27 липня 2008 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору