ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді обговорять співпрацю України і Угорщини у сфері захисту прав національних меншин

    29 березня 2024 п'ятниця
    77 переглядів

    18-19 вересня 2008 року в Ужгороді відбудеться ХIV засідання Змішаної Українсько-Угорської комісії з питань забезпечення прав національних меншин.

    Голова Держкомнацрелігій Олександр Саган є співголовою Комісії від України. На засіданні комісії обговорюватиметься стан співробітництва України і Угорщини у сфері захисту прав національних меншин, також буде проаналізовано весь комплекс питань двосторонніх відносин у згаданій сфері, що представляють обопільний інтерес сторін. Зокрема, виконання Протоколу попереднього засідання комісії та визначення оптимальних підходів до вирішення основних проблемних питань українсько-угорської співпраці у сфері задоволення етнонаціональних потреб українців в Угорщині та угорців в Україні.
    У роботі засідання братимуть участь представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Державного комітету України у справах національностей та релігій, Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і туризму України, Держкомтелерадіо України, Закарпатської облдержадміністрації, а також представники угорських громадських організацій України. За підсумками спільного засідання Змішаної Українсько-Угорської комісії з питань забезпечення прав національних меншин буде підписано Протокол, повідомили Репортеру у прес-службі Держкомнацрелігій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору