ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вінницькі правоохоронці затримали викрадачів люків

    20 квітня 2024 субота
    59 переглядів

    В основному люки крадуть бомжі, однак, як виявилось, на легкий «підробіток» зваблюються і добропорядні громадяни. В ніч з неділі на понеділок на вулиці Київській у Вінниці правоохоронці затримали за крадіжку двох чоловік, які раніше жодного разу не потрапляли в поле зору міліції. Як згодом довідалися міліціонери, один із затриманих викрав на Замості півтора десятка люків.

    - У ніч з сьомого на восьме вересня три співробітники батальйону патрульно-постової служби побачили на вулиці Київській двох чоловік, які на їхали на велосипеді, по бокам багажника якого були причеплені два металеві люки, - розповідає начальник Замостянського райвідділу міліції Сергій Сокиран. - Чоловіків затримали і доставили в Замостянський райвідділ. Там товариші (один проживає на вулиці Київській, а інший – на Тяжинові), розповіли що це перша їх спільна крадіжка.
    Просто один з них – 36-річний вінничанин три дні тому приїхав з Криму з заробіток, зайшов до товариша, а щоб було за що випити вирішили вкрасти люк. Таким чином вже не один раз «підробляв» 32-річний друг. Останній розказав правоохоронцям, що протягом останніх півроку на Замості він викрав десь 15–16 люків, повідомляють 20 хвилин.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору