ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Навколо партконференції закарпатських есдеків розгорається скандал

    28 березня 2024 четвер
    15 переглядів

    Колись закарпатські есдеки відзначалися максимальною публічністю. Дивно, але делегати останньої обласної партконференції бояться називати свої прізвища навіть коли говорять про внутрішньопартійні справи.

    "Світогляду" вдалося зв’язатися з активістом обласної організації СДПУ(О) Віктором Г., який погодився прояснити ситуацію з приводу суботньої партконференції. Щоправда, просив чомусь прізвища його не називати.

    Делегат партконференції розповів нам таке. Конференція почалася з того, що перший заступник секретаря обкому СДПУО) Еміл Ландовський побачивши, що це за "конференція", виступив в жорстких тонах і покинув конференцію. Нагадаємо, що саме Еміл Ландовський був засновником і першим головою Закарпастької організації СДПУ(О).

    За даними Віктора Г. на конференції були відсутні представники Рахівського, Тячівсбкого, Виноградівського, Берегівського, Ужгородського. Перечинського, Великоберезнянського, Воловецького, Міжгірського, Свалявського районів та міста Чопа. Нагадаємо, що в області 18 адміністративно-територіальних одиниць, 13 раойнів і 5 міст обласного підпорядкування.

    Віктор Г. також повідомив, що на конференції були виступи делегатів, які не розуміли, чому конференція проводиться підпільно і за участі невідомих людей. Адже на конференції були відсутні більша частина заступників секретаря обкому і більшість членів бюро обкому партії. Делегати не могли зрозуміти, чому конференція проводиться не в офісі СДПУ(О) і куди взагалі дівся один із найкращих офісів СДПУ(О). Один з делегатів повідомив, що так зване тимчасове керівництво СДПУ (О) продало офіс за 500 тисяч доларів. Продана невідомо кому телестудія, яка працювала при обкомі, вартістю близько півмільйона доларівЮ, оргтехніка і меблі вартістю близько 30 тисяч доларів.

    Згадувалося також, що за останні два-три роки в ремонт офісу було вкладено майже 40 тисяч доларів.

    Яв бачимо , політична і корупційно-партійна складова наростає і новому керівництву обкому на ці питання доведеться відповідати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору