ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чергову бізнес-аферу викрили на українсько-словацькому кордоні

    25 квітня 2024 четвер
    25 переглядів

    Працівники митного поста “Ужгород” викрили підприємницьку аферу та не впустили до України ролети для вікон і дверей, що прямували з Кіпру до Чернівців. 41 річний українець намагався ввезти через українсько-словацький кордон товар (профілі та їх частини, частини ролет для вікон та дверей, тканини, шнури) під виглядом опломбованого вантажу.

    Усе ж митники з’ясували, що вартість вантажу удвічі більша, ніж заявлена у документах.
    Зазначений товар перевозився під митним забезпеченням словацьких митних органів і був опломбований. Завантажений на ліцензійному складі у Словаччині, товар із Кіпру прямував на адресу однієї з чернівецьких фірм. Згідно документів, вага вантажу становила близько 18 тон, вартістю понад 29 тисяч доларів.
    Однак митники засумнівалися у кількості та відповідності заявленого асортименту товару, тому вирішили провести повне його вивантаження. Після розпакування та перерахунку з’ясувалося, що серед вантажу є багато товару, який водій свідомо не задекларував, аби таким чином уникнути сплати усіх необхідних митних платежів. У результаті перевірки виявлено 29 найменувань іншого асортименту на суму понад 246 тисяч гривень, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Ужгородської митниці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору