ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

10 тисяч стартових пакетів "МТС Перший Допомога" отримають безкоштовно постраждалі від повені жителі Західної України

    20 квітня 2024 субота
    58 переглядів
    Постраждалі від повені отримають 10 000 стартових пакетів від МТС.

    МТС-Україна вводить соціальний тариф "МТС Перший Допомога" для постраждалих регіонів. В тарифі "МТС Перший Допомога", який безкоштовно поширюватиметься на постраждалих територіях, передбачено низьку вартість дзвінків рідним та близьким в межах послуги "Моя сім'я" (5 коп./хв) та на всі номери по Україні (20 коп./хв).

    Вартість дзвінків на решту напрямків, а також вартість додаткових послуг, відповідає тарифній моделі "МТС Перший". Первинний баланс на рахунку стартових пакетів складає 5 гривень. "МТС Перший Допомога" діятиме до 31 січня 2010 року, - повідомляє прес-служба МТС-Україна.
    Десять тисяч стартових пакетів "МТС Перший Допомога" отримають безкоштовно в наступних областях і районах: Львівська область (Турківський, Старосамбірський, Самбірський, Сколівський, Жидачівський, Стрийський райони); Чернівецька область (Новоселицький, Путильський райони); Івано-Франківська область (Снятинський, Тлумацький, Галицький, Верховинський райони); Закарпатська область (Рахівський, Тячівський райони).

    За два дні до приїзду мобільної бригади в населений пункт, де відбуватиметься поширення тарифу, жителі заздалегідь отримають всю необхідну інформацію про підключення в тариф "МТС Перший Допомога" та про можливість отримати стартовий пакет "МТС Перший Допомога" із спеціальним тарифом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору