ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Степан Хмара висловив стурбованість "русинською проблемою"

    25 квітня 2024 четвер
    242 переглядів
    Степан Хмара на майдані при подіях помаранчевої революції

    Мітинг-реквієм з нагоди відзначення 69-ї річниці проголошення Карпатської України та вшанування пам’яті січовиків, які обороняли Карпатську Україну від мадярсько-фашистських загарбників, провели на Красному Полі, що біля міста Хуст, представники національно-демократичних сил – Української народної партії, НРУ, УРП «Собор», КУН, ВО «Свобода», УНА-УНСО, а також НСНУ, БЮТ та громадських організацій.

    На мітингу виступили голова обласної Ради М.КІЧКОВСЬКИЙ, син легендарного командира УПА Юрій ШУХЕВИЧ, представник УНП, Герой України Степан ХМАРА.

    Степан ХМАРА висловив стурбованість ситуацією в Україні та в Закарпатті, вказавши на сепаратистські та антиукраїнські тенденції, що активізувались останнім часом. Особливе занепокоєння, наголосив він, «викликає штучне роздування русинської проблеми».

    Священики УПЦ Московського патріархату провели службу за загиблими Січовими стрільцями, оборонцями Карпатської України. Одразу по закінченню обряду слово взяв найстарший ієрарх – єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП КИРИЛ. Він наголосив «на неповазі до Закарпатської землі священослужителів, які використали чужинську мову при виконанні обряду» і закликав СБУ «покласти край діям сепаратистів у рясах».





    ***

    У м. Хуст у березні 1939 року на засіданні Сойму Карпатської України його депутати прийняли історичне рішення про утворення української держави в Карпатах. Тоді ж президентом Карпатської України обрали Авґустина ВОЛОШИНА й затвердили національну символіку – синьо-жовтий прапор, герб, гімн «Ще не вмерла Україна». Невеличка гілка українського народу на південно-західних схилах Карпат, протягом цілого тисячоліття перебуваючи під чужоземним гнітом, не зламалася, вистояла і показала світу приклад того, як треба боротися за волю і державність. І не їхня вина в тому, що не змогли вони вистояти перед навалою гортистських озброєних орд – вони героїчно полягли у кривавій битві на Красному полі.



    "Народне слово"



    НОВОЕ АКТУАЛЬНО - Украинцы и венгры никак не поделят границу



    Відео про мітинг в Ужгороді





    Тарасюк боится, что "политические игрища людей Балоги" разжигают сепаратизм



    В частности, он привел примеры, как 7 марта прошлого года Закарпатский городской совет принял решение о признании национальности русин на территории края, а в 2001 году по результатам переписи 10 тысяч 183 жителя Закарпатской области заявили о своей принадлежности к русинам.



    "Очевидным становится искусственный и исключительно политический характер русинства на Закарпатье. Таким образом искусственно расчленяется один и один и тот же этнос", - сказал Тарасюк.



    Новой волной сепаратистских настроений он назвал недавнее рассмотрение вопроса в Закарпатском облсовете о принятие флага области в виде сине-бело-красного триколора.



    "Политическими инициаторами принятия этого решения выступили депутаты в Закарпатском облсовете, которые поддерживаются и подчиняются руководителю секретариата президента. На территории области проведен ряд информационно-пропагандистских мероприятий в пользу утверждения триколора", - сказал Тарасюк.



    По его мнению, такие процессы могут привести к созданию предпосылок для внутренней конфронтации в области и в государстве.



    "Искусственно обостряется проблема "Восток-Запад" Украины и программируются сценарии децентрализации власти. Подобные политические игрища могут привести к сепаратистским движениям на территории Украины", - сказал Тарасюк.


    Волинська облрада проти монумента великій Угорщині на Закарпатті(оновлено Відео)
    "Маразм крєпчал...", або Дещо про львівську політику
    Львівська обрада проти відкриття 15 березня на Верецькому перевалі пам'ятника на честь створення Великої Угорщини(оновлено)
    Закарпатську облраду пікетують прибічники Тягнибока та КУНа, протестуючи проти встановлення угорського монументу на Верецькому перевалі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Закарпатець
    19.03.08 (09:07)
    Посрывают бошки всем засранцам с бандерии. Они еще тоже не сталкивались с реальными силами. Если выйдет НАШ СПЕЦНАЗ будут увозить всех как дрова на кладбитще в братскую могилу. Всех закопаем в яме на Верецком перевале. Идиота кусок!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Popeszujuczex "-,a te szam i toboju povno, jak ridkem hivnom . Te szam za vszik tvojix "povno" .

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А Степан Ількович не стурбований тим, як він давно лежить в цікавій позі під Віктором Івановичем Б.? Адже тільки через нього УНП не пройшла в ВР, бо він за завданням В.І. скрізь паплюжив Юлю. замість того, щоб розказувати про програмні засади Української Народної партії і достоїнства її лідера Костенка!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Закарпатець, авантюрістами суть націоналісти-украйинці. Лем ся побзерайте на майважнішый показник -яка є ціна людцкого життя на Украйині. Што говорять штатистики? "Україна вимирає: Україна - перша у світі за темпами вимирання населення! За 14 років українців стало менше на 5 мільйонів. Це - дуже високий показник”, - сказав М.Поліщук. За його словами, тривогу викликає те, що спостерігається надсмертність не дітей чи старих, а саме людей працездатного віку."http://ictv.ua/ukr/news_society.php?news_id=109941
    То є робота во великій мірі украйинськых націоналистів. Хмари не хмари, айбо РУСИНИ мавуть право, хотять, и будуть жити!!! И зато до хмари з Хмаром и нетолерантныма НАЦІоналистами!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Анонім
    19.03.08 (11:09). Цікаво побачити русинського спецназовця.... !Сміюсь, обоссусь !То напевне вуйки котрі спустилися з полонини за сіллю, а туйки їм кажуть: будеш русинським спецназовцем. Русини , як етнос, ні нащо не здатні, безграмотні. Дефецит йоду, продукує зростання кретинів.Ти салага, ще не знаєш, що таке "СПЕЦНАЗ" і не будеш знати, тому що дебіли цього не сприймають. Можливо з цієї категорії громадян вийде непогана прислуга і робоча сила. На інше вони не годяться.... Крім цього вони ще й боягузи !Сміюсь, обоссусь ! Ха-ха-ха !

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Українські NAZI AUS зо Закарпаття!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Запамятай NAZI-СПЕЦНАЗ Український! На Закарпатті корінни жителі РУСИНИ не мавуть склон к NAZI-СПЕЦНАЗОМ а подобмим варварським професіям. Русини суть хрестіяни - віруючі люди - и знавуть, што є ціна життя. Вони не суть потомками (нащадками) Татаро-монгольскої навали и примитивна перверзність и варварство NAZI українців є чужа для них.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нікого не турбує старий маразматик Хмара. Турбує потік брехні, бруду, словесного поносу, який виливається "патріотами" (в тому числі і тим, хто підписується "Закарпатець", а по суті ним не є)в бік корінних народів, проживання яких на цій території підтверджено тисячолітньою історією, архівними матеріалами, міжнародними угодами, літописами різних народів. Турбує тупа впертість цих "патріотів", з якою вони сіють міжнаціональну ворожнечу в багатонаціональній Україні, тим самим розхитуючи її єдність. Турбує те, що знову, як і 69 років тому, ці дії чиняться в угоду не своєму народу, а властям чужих держав.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Анонім
    19.03.08 (13:21) Мушу тебе розчарувати - я закарпатець і горджусь тим, що я закарпатець! Але мені стидно і гірко, коли різні недоумки руками так званих русинів, хочуть розколоти Україну. Хто це робить ? Почитай статтю на цьому ж сайті "Тарасюк боится, что "политические игрища людей Балоги" разжигают сепаратизм". Стає зрозуміло хто за цим стоїть !

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ти закарпатець в першому поколінні і не читаєш нічого, крім своїх підручників для 8 чи 9-го класу та статтейок неборака Федаки. Трошки підростеш, побачиш, що переписувачі історії пропадають без сліду - як роса на сонці. Ми, люди старшого покоління, перейшли через це, але здобуваючи освіту навчилися розрізняти правду від брехні. А Тарасюк - політичний труп, не вартий того, щоб дослухатися до його "побоювань".

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А щодо сепаратизму. Референдум 1991року узаконив Закарпаття як складову частину України. Ніхто з політиків чи громадських діячів не піддає сумніву результати волевиявлення народу. Ставиться вимога тільки щодо реалізації іншого результату - самоврядності. Це не суперечить положенням щодо устрою держави. Навпаки, кожен політик чи партія, які приходять до влади, говорять про вдосконалення системи влади, устрою, конституції тощо. Чомусь їм ніхто не інкримінує намірів по розвалу держави. Як тільки голос знизу, від народу - зразу гвалт! Подумай, де ж розум?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Хтось тільки що підписався, як Закарпатець. Я із цим незгодний, недобре приписувати собі в обговоренні те ім’я, яке тобі не належить. Так от, бачу, що дискусія згортається у той бік, що «hoo ти сам». Протестую. Я починав свій відгук на публікацію, як об’єктивну оцінку появи в Закарпатті того ж Хмари, того ж «єпископа» Кирила. Принаймні, намагався бути об’єктивним.
    Ви ж, панове, відійшли у бік інший: русини ні на що не здатні, їм треба «допомогти» національно «самоусвідомитися». Так от, усі русини національно свідомі, але щодо своєї національності, не щодо нав’язаної їм. Від русинів вимагають визнати себе тими, ким вони не є, – українцями. Звідси і всі протиріччя, які, до речі, заклав Т.Г.Масарик, безконтрольно допустивши емігрантів із Галичини викладати в школах Підкарпатської Русі. Вони там такого «наробили», що ми, нащадки чехословацьких русинів, досі не можемо розібратися. От, наприклад, і мене навчили писати українською,. А чому? Бо рідну писемність як тоді ліквідували, так відтоді ніхто не вчив і не навчив. Це не означає, що мені чужий русинський дух. Як би хто не переконував, що я і такі, як я, є українцями, на це не погоджуся. Якщо вам, чисті українці, це не подобається, то це ваша не вина, а біда. І при всьому цьому знати своє місце в ієрархії місцевих народів ви зобов’язані! Принаймні, ми, корінні закарпатці, до цього вас змусимо.Рано чи пізно.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Хтось тільки що підписався, як Закарпатець. Я із цим незгодний, недобре приписувати собі в обговоренні те ім’я, яке тобі не належить. Так от, бачу, що дискусія згортається у той бік, що «hoo ти сам». Протестую. Я починав свій відгук на публікацію, як об’єктивну оцінку появи в Закарпатті того ж Хмари, того ж «єпископа» Кирила. Принаймні, намагався бути об’єктивним.
    Ви ж, панове, відійшли у бік інший: русини ні на що не здатні, їм треба «допомогти» національно «самоусвідомитися». Так от, усі русини національно свідомі, але щодо своєї національності, не щодо нав’язаної їм. Від русинів вимагають визнати себе тими, ким вони не є, – українцями. Звідси і всі протиріччя, які, до речі, заклав Т.Г.Масарик, безконтрольно допустивши емігрантів із Галичини викладати в школах Підкарпатської Русі. Вони там такого «наробили», що ми, нащадки чехословацьких русинів, досі не можемо розібратися. От, наприклад, і мене навчили писати українською. А чому? Бо рідну писемність як совіти ліквідували, так відтоді ніхто не вчив і не навчив. Як би хто не переконував, що я і такі, як я, є українцями, на це не погоджуся. Якщо вам, чисті українці, це не подобається, то це ваша не вина, а біда. І при всьому цьому знати своє місце в ієрархії місцевих народів ви зобов’язані! Принаймні, ми, корінні закарпатці, до цього вас змусимо. Рано чи пізно.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Закарпатець, всяде де живуть РУСИНИ, ци в США, Канаді, Чехії, Словакії, Польші, Мадярштьині, Румунії, так их офіціально держави визнали, бо кажда людина сама має повноє право рішати ким є! Сесе являє ся фундаментальним правом кождої людини як говорить декларація людских прав ООН!!! Академії, держави, історики, політики, на то НЕ мавуть право, бо фундаментальні права каждої людини приналежать лем людині и никому другому! В ниякому припаді Не принадлежать под юрисдікцію Федакам, Хмарам, Кобалям чи Тарасюкам!!! То вождь Сталін змінив з єдного дня на другий національнусть Русин на Українець! Є на часі бозбавити ся тогто СТАЛІНІЗМУ на Україні. Українці одсуджувуть Сталінський Голодомор а Сталінський етноцид и геноцид РУСИНУВ пуддержувуть!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "...недоумки руками так званих русинів, хочуть розколоти Україну.."
    Одп.:Тарасюк розколює Україну своїм ортодоксним націоналізмом!!! Притом Тарасюк бреше як бовші більшовики, бо добрі знає, што Західні границі Украіни суть гарантованни США, Російов, В. Брітанійов, Франційов Будапештянським договором. Окрем того границі Украйини суть гарантованни дялшими договорами між Українов и Європейсков унійов и двухсторонний договор між Мадьарштьинов и Українов итд. Кідь Росія неможе "присоєдинити" Крим к Росії, як пак може Пудкарпаття (Закарп. обл.)?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вы долбані русины - скоро вшиткы вуздыхаэте як дрымучі динозавры!нафтема вам ворожу, то ся касає в перву очиридь таких свиню як сідор. петровцій, жупан. Моя щи прабабка мі казала: "дітино, я русначка ай ты русначка, ми є діті єдної землі Україны, айбо колись наша зимля кликалася як Русь. а не Україна. Але прійшов мацкаль, та й украв сі нашой мня. Мусілі сьме ся якось вуокреміті і уродилося иншакой мня нашуй землі - Україна". Вуздыхайте вудумані русинські розкольніки. вадь заберайтеся в Рысію!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Закарпатець & Баба Поланя, авантюрістами суть націоналісти-украйинці. Лем ся побзерайте на майважнішый показник -яка є ціна людцкого життя на Украйині. Што говорять штатистики? "Україна вимирає: Україна - перша у світі за темпами вимирання населення! За 14 років українців стало менше на 5 мільйонів. Це - дуже високий показник”, - сказав М.Поліщук. За його словами, тривогу викликає те, що спостерігається надсмертність не дітей чи старих, а саме людей працездатного віку."http://ictv.ua/ukr/news_society.php?news_id=109941 То є робота во великій мірі украйинськых націоналистів. Хмари не хмари, айбо РУСИНИ мавуть право, хотять, и будуть жити!!! И зато до хмари з Хмаром и нетолерантныма НАЦІоналистами!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Підори, слухайте, що про вас думають інші....Баба Поланя
    19.03.08 (15:40)
    Вы долбані русины - скоро вшиткы вуздыхаэте як дрымучі динозавры!нафтема вам ворожу, то ся касає в перву очиридь таких свиню як сідор. петровцій, жупан. Моя щи прабабка мі казала: "дітино, я русначка ай ты русначка, ми є діті єдної землі Україны, айбо колись наша зимля кликалася як Русь. а не Україна. Але прійшов мацкаль, та й украв сі нашой мня. Мусілі сьме ся якось вуокреміті і уродилося иншакой мня нашуй землі - Україна". Вуздыхайте вудумані русинські розкольніки. вадь заберайтеся в Рысію!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Анонімy 19.03.08 (17:27)
    Ваша бабуся с Гетьманом Богданом Хмельницьким в шароварох гопака танцювала и гарненько на бандурi грала и спiвала : "Реве та стогне Уж широкий"!! Ось, 100% щирiсть и свiдомiсть!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В сотий раз повторяю: не вкидуйте в одну купу різні проблеми, бо ніякого толку не буде, тільки придуркнута Б.П.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Україна вимирає
    19.03.08 (16:57) Особа, яка написала ці слова, після пасх через три дні помре. Мир тобі.Амінь !

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Невмiйете читати? Прочитайте и повiдомте пана Полiщука. Звертайтеся сюди:"Україна вимирає: Україна - перша у світі за темпами вимирання населення! За 14 років українців стало менше на 5 мільйонів. Це - дуже високий показник”, - сказав М.Поліщук. За його словами, тривогу викликає те, що спостерігається надсмертність не дітей чи старих, а саме людей працездатного віку."http://ictv.ua/ukr/news_society.php?news_id=109941

    Ця людина помре, як ви сказали и потiм, як украйинець, вiн вiчно буде жити в наших сердцях. Амінь!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Баба Поланя
    19.03.08 (15:40)
    Іди сі до Львову, до хати! А у нас кить рот выдкрыеш та забют тя в маттерину ти хамайду!Пердьо бандеровська

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Да, Аноним, не оскудеет земля идиотами такими как ты. Потому и находимся там, где находимся.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Та це лише подивитись на фото, який вираз обличчя в цього старого пердуна Хмари, з якою ненавистю він дивится на народ Закарпатський, а ди позаду пиячка Ліля Григорович, що і їй щось потрібно від нас? Геть брудні свої руки притаєні фашисти від нашої Землі!!!!!!!! Ми не бидло, а народ!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Голова МОЗ констатував: народ потихеньку вимирає попри всі гасла.На сьогодні ситуація критична. Без вживання радикальних заходів ситуація може скластися катастрофічна", - наголосив В.КНЯЗЕВИЧ.
    Источник: UNIAN
    http://www.likar.info/news/14971.html

    То є робота во великій мірі украйинськых націоналистів. Хмари не хмари, айбо РУСИНИ мавуть право, хотять, и будуть жити!!! И зато до хмари з Хмаром и нетолерантныма НАЦІоналистами!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Люси
    20.03.08 (21:57)Согласен с вами, что пока бандеровцы в Закарпатье так и живем! Пора активизировать их отселение.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Анонім
    19.03.08 (17:27)Пiдор тя справив Мудаку бандеровськый. Лади чомаданы на свою отцюзнину вперед. Бо кить мы ся озьмеме за тя та втiкнеш без ничого, в чому будеш удiтый. Якый ти ся май любит варiант?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Автор подібних слів визиває тільки презирство. З таким інтелектом , як у тебе, тобі і твоїм нащадкам (якщо у таких дебілів вони народяться, а вони кращі за тебе по розуму не будуть), ще сім поколінь і надалі прийдеться пасти отари овець на рахівщині, обо їздити в Росію продавати семочки, або з парадичками на базарі у Львові стояти .... Придурку, подивись навкруги, ти смішний і жалкий, тебе за твою убогість можна тільки пожаліти, а краще відправити лікуватись за державний рахунок.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    U zsomu prejsle joho predke . U kolhotax ,so mo kupele u Turkax od pudkarpatciv " za rubely". A kazsdoho zahanyate likuvateszya - vun znae os so to e ,zavto szya tak sczero dilety opetom. A "ZSALKIJ? BAZARI? ......."pro mnoho hovorety... Ide i dalse licseszya, bo tya ne doliczele

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    психолог, вы теж вызиваєте призирство, бо самостійна держава Україна вбиває своїх жителюв-горожан. Од року 1990 Україна стратила 6 500 000 жителюв. В року 1990 Україна мала 52 800 000 жителюв; типирь, зачатком рока 2008, Україна має 46 300 000 жителюв. *****Послідні інформації:"Україна вимирає: Україна - перша у світі за темпами вимирання населення! За 14 років українців стало менше на 5 мільйонів. Це - дуже високий показник”, - сказав М.Поліщук. За його словами, тривогу викликає те, що спостерігається надсмертність не дітей чи старих, а саме людей працездатного віку."http://ictv.ua/ukr/news_society.php?news_id=109941;*****Голова МОЗ констатував: народ потихеньку вимирає попри всі гасла.На сьогодні ситуація критична. Без вживання радикальних заходів ситуація може скластися катастрофічна", - наголосив В.КНЯЗЕВИЧ. Источник: UNIAN http://www.likar.info/news/14971.html***** То є ай робота такых псіхологів як йсте вы, тобто Галиччських НАЦІ-УКРОВ!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Хмара є стурбованний русинами на Пудкарпатті, котрих є около 700 000 - 800 000 з 1 230 000 жителюв Закарпатської обл. Притом Хмару абсолютно не турбує той факт, що самістійна Україна від року 1990 стратила майже 7 000 000 жителів, 1.5х більше як має жителів Словакія!!!
    Бидло є бидло, ай кідь ся стане геройом України!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ФОТОРЕПОРТАЖ 15 марта в Мукачево (Подгорянах) прошел митинг посвященный 160 летию Венгерской революции. Именно после той революции Венгрия получила самоуправление. В митинге приняли участие русинские и мадярские национально-культурные общества. От Мукачевского горсовета в митинге принял участие и.о.городского головы Золтан Лендел. От русинских организаций в митинге принял участие областное общество Подкарпатских Русинов. На митинге выступил Ладислав Лецович председатель областного общества Подкарпатских Русинов. В своем выступлении он осудил антирусинский и антимадярский митинг укроваров 12 марта в Ужгороде, отметив, что русины с мадярами живут уже тысячу лет вместе без особых трений. http://avtohtonkarpat.narod.ru/

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Клянусь, що ці ідіоти, котрі тут пописують - дибіли і хворі люди. Ну скільки можна писати. Пишете, пишете і пишите. НЕ думайте, що кількість ваших писульок, може вплинути на політичну ситуацію в Закарпатті. Заявляю вам, що сьогодні, реальної загрози Закарпаттю від сепаратизму не існує. Тимчасова активність в інтернет-ресурсах нашого краю, що мала місце останнім часом, переслідувала зовсім інші цілі і була штучно з провокована .... Сьогодні, жодна політична сила в серйоз не сприймає реальну загрозу зі сторони так званих русинів, оскільки всім відомо, що це кучка старих параноїків, які фізично і інтелектуально не здатні наваіть організувати крадіжку з сільського магазину. Запамятайте раз і на завжди : ніколи Закарпаття не буде автономним утворенням ! Знаєте чому, тому, що цього не допустить ГАЛИЧИНА ! Саме так, її ВЕЛИЧНІФСТЬ ГАЛИЧИНА. Галичина не раз і не два демонструвала, що вона може домогтись свого. Пригадайте, як 12.03.2008 в Ужгород приїхало 15 чоловік, а скільки було воні? Але ж може приїхати 150 - 200 тисяч. І Ладислави Лецовичі і їм подібне гівно, будуть шукати шпаринку, щоб ......, одним словом скористатись памперсами.Ви звичайно можете возмущатись, обзивати їх бандерівцями, тощо , робіть скільки завгодно. Але запамятайте одне: Закарпаття завжди буде в складі України. Крапка!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Сфашизованный Закарпатець-бандеровець! Запамятайте! Нацi-нiмцi боли булшi геройi як Нацi-галиччаны. Нацi-нiмцям капут, ай такому мусору як Нацi-галиччани буде капут. Здохнете ай вы, бо до цiвiлiзованного свiта не пасуэте.Крапка!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Блiц ти падло рiдке. Тебе гнидоту треба лiкувати добренько щоб i дiтки твоi в десятому колiнi тебе прокляли

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "....Сьогодні, жодна політична сила в серйоз не сприймає реальну загрозу зі сторони так званих русинів, оскільки всім відомо, що це кучка старих параноїків, які фізично і інтелектуально не здатні наваіть організувати крадіжку з сільського магазину..." Сказано прямо в десятку. !!!! Молодець !!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    НАЦI-галиччани уж суть проклятI на вiки-вiкiв цiвiлiзованним свiтом!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Кiдь то лем э "кучка старих параноiкiв" то чого з Львiва а з Тернопiля приходять на аутобусох а з писку сих нацистiв слини бризгавуть як у бiсных псiв?! То не э массова параноiя Нацi-хгаличчан?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Голова МОЗ констатував: народ потихеньку вимирає попри всі гасла.На сьогодні ситуація критична. Без вживання радикальних заходів ситуація може скластися катастрофічна", - наголосив В.КНЯЗЕВИЧ. Источник: UNIAN http://www.likar.info/news/14971.html То є робота во великій мірі украйинськых націоналистів. Хмари не хмари, айбо РУСИНИ мавуть право, хотять, и будуть жити!!! И зато до хмари з Хмаром и нетолерантныма НАЦІоналистами!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ну, неже вам не зрозуміло ? ....Клянусь, що ці ідіоти, котрі тут пописують - дибіли і хворі люди. Ну скільки можна писати. Пишете, пишете і пишите. НЕ думайте, що кількість ваших писульок, може вплинути на політичну ситуацію в Закарпатті. Заявляю вам, що сьогодні, реальної загрози Закарпаттю від сепаратизму не існує. Тимчасова активність в інтернет-ресурсах нашого краю, що мала місце останнім часом, переслідувала зовсім інші цілі і була штучно з провокована .... Сьогодні, жодна політична сила в серйоз не сприймає реальну загрозу зі сторони так званих русинів, оскільки всім відомо, що це кучка старих параноїків, які фізично і інтелектуально не здатні наваіть організувати крадіжку з сільського магазину. Запамятайте раз і на завжди : ніколи Закарпаття не буде автономним утворенням ! Знаєте чому, тому, що цього не допустить ГАЛИЧИНА ! Саме так, її ВЕЛИЧНІФСТЬ ГАЛИЧИНА. Галичина не раз і не два демонструвала, що вона може домогтись свого. Пригадайте, як 12.03.2008 в Ужгород приїхало 15 чоловік, а скільки було воні? Але ж може приїхати 150 - 200 тисяч. І Ладислави Лецовичі і їм подібне гівно, будуть шукати шпаринку, щоб ......, одним словом скористатись памперсами.Ви звичайно можете возмущатись, обзивати їх бандерівцями, тощо , робіть скільки завгодно. Але запамятайте одне: Закарпаття завжди буде в складі України. Крапка!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Писулька Анонiм, а ты чого тiльки пишеш, та пишеш. Русини нiколи не говорили о сепарацii. Вони суть проти Свiдомому Украйинському БОРДАКУ. Читай факта :Україна вимирає!!! Самостійна держава Україна вбиває своїх жителюв-горожан. Од року 1990 Україна стратила 6 500 000 жителюв. В року 1990 Україна мала 52 800 000 жителюв; типирь, зачатком рока 2008, Україна має 46 300 000 жителюв. *****Послідні інформації:"Україна вимирає: Україна - перша у світі за темпами вимирання населення! За 14 років українців стало менше на 5 мільйонів. Це - дуже високий показник”, - сказав М.Поліщук. За його словами, тривогу викликає те, що спостерігається надсмертність не дітей чи старих, а саме людей працездатного віку."http://ictv.ua/ukr/news_society.php?news_id=109941;*****Голова МОЗ констатував: народ потихеньку вимирає попри всі гасла.На сьогодні ситуація критична. Без вживання радикальних заходів ситуація може скластися катастрофічна", - наголосив В.КНЯЗЕВИЧ. Источник: UNIAN http://www.likar.info/news/14971.html***** То є ай робота такых псіхологів Анонимiв, як йсте вы, тобто Галиччських НАЦІ-УКРОВ!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    UKRAINSKI BANDEROVCI OKUPIROVALI PODKARPATSKU RUS, I NAVODJT SVOI OKUPACIYNI PRAVILA!!! JKTO XOTILI ZROBITI V 1939 ROCI JKI NELEGALNO VTORGLISJ V PODKARPATSKU RUS I VSTANOVITI OKUPACIYNI PORJDKI!!! TREBA PISATI PRAVDU JKTO BULO!!! ANE BRIXATI LUDJM BO NAROD TO PRIKRASNO ZNAE JK SICOVIKI XOTILI SILOV ZAXOPITI PODKARPATSKU RUS POKA NEROSTRILJLI TIX 600 BANDITI!!! PISHIT PRAVDU BRIXUNI BANDEROVSKI BO VSVITI VASHU BRIXNU PRIKRASNO ZNAYUT!!!!!!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Гей, зайди галицькі, заберіть свої писки і руки від Закарпаття!
    Не вам вирішувати долю Закарпаття!
    Ви хочете вби вас любили, слухали, ци може боялися?
    На Закарпатті добре тямлять, що ваші бандеровці робили на нашій території.
    Звірі!
    У Нижніх Верецьких до тепер переповідають ту страшну трагедію, коли бендерівці вирізали всю сіи"ю, знущалися з жінки,викололи очі, вирізали груди, а кишки розвішали в саду по гілках.
    Що, знову чешуться у вас руки???
    Геть із Закарпаття!!!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Русины уже не обращают внимание на маразм националистов. Хочется им того или нет но они проиграли и битву и войну! Больше им подарков русины не собираются делать!Думайте куда переселятся, более реальная тема, а русины уже определились сами без придурков!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Всяка нормальна людина бачить цю проблему. Русини, як гнійник на здоровому тілі України. Спочатку їх будемо лікувати легким терапевтичним способом,не допоможе, будемо лікувати хирургічними методами.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Сборище маразматиков, не знающих ни своей, ни чужой истории, не уважающих земли, по которой ходят. Где власть? Или ожидаете выражения воли народа?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Визиты Хмары на Закарпатье в 1991 году стали причиной формирования отрядов самообороны и установлению милицейских заслонов на перевалах. Сейчас может произойти то же самое, но ситуация после Косово уже совершенно другая. Пора прекращать игрища.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пор що ви говорите люди добрі ? Ви, що збираєтесь під юрисдикцію Угорщини ? Закарпаття , це частина тереторії України, але нажаль не достатньо патріотично свідома, для того , щоб протистояти сепаратичним настроям. Тому потрібно вітати наших сусідів, котрі підтримують світлі і трагічні сторінки українського Закарпаття .

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Поро що ви говорите люди добрі ? Ви, що збираєтесь під юрисдикцію Угорщини ? Закарпаття , це частина тереторії України, але нажаль не достатньо патріотично свідома, для того , щоб протистояти сепаратичним настроям. Тому потрібно вітати наших сусідів, котрі підтримують світлі і трагічні сторінки українського Закарпаття .

    Сторінки