ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Марія Романенко — найфайніша дівчина Ужгородської ЗОШ №3

    25 апреля 2024 четверг
    35 переглядів

    22 лютого в приміщенні Закарпатського облмуздрамтеатру відбулось дійство, на яке очікували всі вчителі та учні ЗОШ № 3 м.Ужгород – «Міс школи 2008». Найчарівніші дівчата школи боролись за титул найгарнішої в школі.Ведучими вечора були Віталій Біровчак – телевудучий програми «Добрий вечір, Закарпаття» та Наталія Пошиванюк – учениця школи. На конкурсі було все: і виступи КВН «Трудности перевода», виступи солістів та студії сучасного танцю «Бліц». З дівчатами займався професіонал цієї справи – Іштван Федьо і результат його зусиль «вилився» на сцену драмтеатру. Дівчата в той вечір були неперевершені.

    Не менш «зіркове» було і журі в складі: Міс школи 2007 – Катаржина Бода, власниця магазину одягу «Парк Авеню» - Радослава Федоричко, директор бар-ресторану «Кактус» - Єлізавета Шафар, депутат міськради – Василь Равлик, Міс Закарпаття 2004 – Надія Омельченко, Голова УМО «МСНУ» - Іван Яцук, шоумен Тудор Кілару, тележурналіст року 2007 – Ростислав Бегеш та голова оргкомітету «Міс Студентство Закарпаття» - Владислав Лакатош.

    Рішення журі було одностайним: ІІ-віце міс – Аліса Балко, І-віце міс – Аля Михайлова, Міс школи № 3 - Марія Романенко. Дічата в той вечір були дуже задоволені і не могли стримувати своїх почуттів.

    Організаторами заходу виступили Ужгородська міська організація ВМГО “Молодіжний союз “Наша Україна”, Президент Асоціації молодих медиків м.Ужгород Владислав Лакатош та учениці школи Рената Кучма та Олександра Зінич. «Краса панує в усіх наших серцях. Головне – це правильно її висловити та спрямувати в потрібне русло. Ми рахуємо, що головне в нашому житті – кохання. Кохання до нашого життя, яке є таким прекрасним і головне – чарівним та дорогоцінним».

    Організатори заходу висловлюють велику вдячність спонсорам: Бар-ресторан «Кактус», стоматологічний центр «Денс», магазин одягу «Парк Авеню» та підтримку депутата міськради (фракція "Наша Україна") Василя Равлика.
    Ужгород: "Міс Україна-2007" Ліка Роман не збирається пов’язувати своє майбутнє із модельним бізнесом
    На Закарпатті обрали "Міс Медфак УжНУ"
    "Красунею Закарпаття-2007" стала 18-річна Ярослава Чорна
    9-річна ужгородка Габріела Довганич стала найчарівнішою дівчинкою світу (Оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    грамотей))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    файна дивка у вас ниська була)))) мени нисько сподобалась))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мда...круто....ахаха)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мдя...Елизавета Шафар - это конечно круто.Знаю Елизавету Арендаш,какая явл.моей матерью,но
    ВСЕ РАВНО наша МИсс зе бэст+)))))))
    А Ренате и Сашке - респект=)