ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді прокуратура Закарпатської області розпломбовує кабінети мера Ратушняка...

    28 марта 2024 четверг
    58 переглядів

    Прокуратура Закарпатської області сьогодні почала знімати пломби з кабінетів, що залишалися опечатаними в Ужгородській міській раді. Як повідомив речник міського голови Олег Подебрій, вже відкритий кабінет архіву.

    Прокуратура Закарпатської області сьогодні почала знімати пломби з кабінетів, що залишалися опечатаними в Ужгородській міській раді. Як повідомив ЗІКу сьогодні, 12 лютого, речник міського голови Олег Подебрій, вже відкритий кабінет архіву.

    «Зараз працівники прокуратури розпломбовують протокольний відділ. Після неодноразових звернень міської ради прокуратура прийшла до нас тільки сьогодні, о 12.00», - каже речник мера.

    Олег Подебрій стверджує, що у протоколі, складеному прокуратурою за результатами огляду протокольного відділу, зазначені документи, які знаходилися в інших службових кабінетах та сейфах міськради, і ніколи не зберігалися у саме цьому відділі, повідомляє ЗІК. За словами керівника протокольного відділу Наталії Козак, для повної ревізії і обліку того, що міститься в їхньому кабінеті потрібно працювати не менше тижня і правоохоронці не могли всього зафіксувати.

    ***

    Ужгородську міську раду 6 лютого оточили співробітники міськвідділу міліції та пожежники. Фахівці шукають вибуховий пристрій (до СБУ надійшов анонімний дзвінок про замінування мерії). Натомість міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк вбачає в цьому провокацію і переживає, що міліціонери підкинуть йому провокаційні матеріали чи речі.

    Як повідомив речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій, міліція пояснює обшук інформацією з управління СБУ про анонімний дзвінок, в якому було повідомлено, що в ужгородській ратуші закладено вибуховий пристрій. У приміщенні міськради наразі немає жодного працівника, оскільки сьогодні, за планом, санепідеміологами проводяться карантинні роботи.

    Після розблокування роботи міської ради 11 лютого опломбованими прокуратурою залишалися земельний, архівний та протокольний відділ Ратуші.
    Група підтримки Ратушняка пікетувала адміністрацію Президента України
    СКАНДАЛ с мэром Ужгорода Ратушняком: Хотя милиция и разблокировала здание горсовета, три кабинета все еще остаются опечатанными
    Іван Балога: „Я готовий на публічні дебати з будь-яким чиновником чи депутатом Ужгородської міськради”...
    Ратушняк провів "вуличну" сесію Ужгородської міськради і просить захисту в ОБСЄ, Ради Європи, посольств європейських держав та США

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору