ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зять Тимошенко Шон Карр став кандидатом в ужгородські "Падонкі"

    28 марта 2024 четверг
    71 переглядів

    8-9 лютого в обласному центрі Закарпаття проходить перший цьогоріч в Україні зимовий зліт байкерів. Після зимової перерви байкери приїдуть на Закарпаття у карнавальних костюмах. Разом вони святкуватимуть річницю ужгородського байкерського клубу "Ред бул".

    Шон КАРР з дружиною Євгенією ТИМОШЕНКО.
    Шон КАРР з дружиною Євгенією ТИМОШЕНКО.

    У нічному клубі "Бабалу" ввечері презентуватимуть фільм про досягнення ужгородського осередку клубу "Падонкі" за останні 6 років. На зустрічі мотоциклістів виступатиме легендарна рок-група "Черный кофе". 10 лютого гурт дасть концерт у Закарпатському облмуздрамтеатрі, де відбудеться презентація нового альбому.

    На другий день байкери проведуть парад Ужгородом на циганських бричках.

    Зліт знову буде міжнародним. До Ужгорода приїдуть польський, чеський клуби, декілька байкерів з Німеччини, представники 3 клубів з Угорщини, один з яких є частиною американського. Вже підтвердили участь понад 100 осіб, більшість з яких побували раніше на минулих ужгородських зльотах.

    Відомий ужгородський байкер Родіон Рабинович розповів, що лютневий зліт - своєрідна перевірка та розминка перед літнім масштабним зльотом. Підтвердили участь байкери з Москви - клуби "Падонки" та "Alкаши". Знову буде також кандидат у члени клубу "Падонкі", рок-музикант Шон Карр разом із дружиною Євгенією Тимошенко.

    "Ми пропагуємо найзахіднішу точку України на найвищому рівні", - каже Р. Рабинович. - Про наше місто знають уже у значній кількості країн як про потужний осередок байкерського руху. В Україні є 3 найбільші байкерські зльоти: на Тарасовій горі в Черкасах, в Одесі та в Ужгороді".

    На Закарпатті є вже 58 членів клубу "Падонкі". Членські внески тут збирають 2 рази в році і використовують кошти лише в разі необхідності допомоги тим байкерам, які потрапили в ДТП. Минулого року "чорну касу" використали, на жаль, сповна - один товариш потрапив в аварію під час поїздки до Білорусії.

    Родіон Рабинович підрахував, що організація одного зльоту обходиться орієнтовно в 50 тисяч доларів.

    Шон Карр із дружиною Євгенією Тимошенко завітають в Ужгород

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость