ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сергій Слободянюк: "Соціалісти своєю принциповою позицією по відстоюванню інтересів городян завоювали непоганий імідж у населення Ужгорода"

    29 марта 2024 пятница
    62 переглядів

    У понеділок, 27 серпня, проведено другий етап конференції Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України. Головував на конференції лідер соціалістів обласного центру Закарпаття Сергій Слободянюк.

    Делегати конференції розглянули цілу низку питань, які вимагали термінового вирішення. Зокрема, конференція проголосувала за відкликання депутатів Ужгородської міської ради від СПУ Володимира Новікова і Юрія Фогела — за втрату зв’язків із партією та прийняла рішення рекомендувати 2-му етапу з’їзду СПУ, що відбудеться 4 вересня, підтвердити це рішення.



    Окрім того, ужгородські соціалісти вирішили (з різних поважних причин) відкликати із списку кандидатів у депутати Ужгородської міської ради від СПУ наступних товаришів — п.п.Доктора, Келемена, Крахтяк, Купрієнка, Лазура, Прокопюка і Хорькова.

    Щодо позачергових виборів до Верховної Ради України 30 вересня, то хоча соціалісти й виступають проти них, але так як указ Президента про їх проведення діє, то необхідно подбати про їх підготовку і проведення виборчої кампанії СПУ в Ужгороді, відзначив у своєму виступі голова міської організації СПУ Сергій Слободянюк. "Своєю принциповою позицією по відстоюванню інтересів городян соціалісти завоювали непоганий імідж серед населення Ужгорода, — продовжив Сергій Миколайович. — Ми єдина політична сила в місті, незаангажована й незалежна від будь-якого впливу".

    "Якби Партія регіонів не пішла б на співпрацю з "Нашою Україною", то сьогодні були б не позачергові вибори, а імпічмент Президента", — зауважив присутній на конференції секретар Закарпатського обкому СПУ Юрій Машика.

    Конференція соціалістів затвердила Ужгородський міський виборчий штаб СПУ, до складу якого, зокрема, увійшли 46 виборчих штабів, створених на 46-ти міських виборчих дільницях. Виступаючі висловили переконання в тому, що при організації нормальної передвиборчої роботи соціалісти в обласному центрі Закарпаття наберуть від 3-4-х до 6-7-ми відсотків. Для цього, підкреслювали виступаючі, треба зовсім небагато — потрібно, щоб кожен із 600 членів Ужгородської міськорганізації СПУ переконав мінімум 10 городян проголосувати 30 вересня за Соцпартію. Яка на ці вибори йде під лозунгом "Права і владу — міським громадам!".

    Делегати прийняли також ряд рішень, пов’язаних із внутрішньопартійним життям та організаційними моментами передвиборчої кампанії УжМО СПУ, а також вирішили не закривати роботу партконференції.

    Голова Ужгородської міської організації СПУ Сергій Слободянюк вручив членські квитки новим членам партії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость