ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом викрадення людини в Ужгороді та затримала підозрюваних (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Четверо підозрюваних у викраденні людини перебувають у СІЗО. м.Ужгород

    Співробітники Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом викрадення чоловіка в Ужгороді. Всіх чотирьох підозрюваних правоохоронці затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

    Нагадаємо, що вчора, 10 грудня, на лінію «102» зателефонувала жінка та повідомила про викрадення людини. Поліція одразу ж дала орієнтування на транспортний засіб, який описала заявниця. Працівники патрульної поліції спільно з оперативниками Ужгородського відділу поліції та ГУНП в Закарпатській області затримали автомобіль «Mercedes» на перехресті вулиць Собранецької та Закарпатської. В ній знаходилися троє жителів Мукачева віком 18, 22 та 23 років, 28-річний мешканець обласного центру Закарпаття та 29-річний викрадений ужгородець.

    Поліція встановила, що потерпілого заштовхали в машину із застосуванням сили, при цьому нападники використали для залякування предмет, схожий на пістолет. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 ККУ, тобто незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинене з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Крім цього, в діях підозрюваних вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 189 ККУ, тобто вимагання, вчинене групою осіб. Вилучену в підозрюваних зброю направлено на експертизу, слідічі визначаються з правовою кваліфікацією незаконного поводження зі зброєю.
    101-295-1.jpg
    101-295-2.jpg

    Всіх чотирьох підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Поліція направила клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору