ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Троє закарпатських нардепів сприяють вирішенню питання заборгованості по зарплатам працівникам освіти (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    78 переглядів
    Ситуація з виплатою зарплат у гірських районах Закарпаття — критична!

    Через критичну ситуацію із виплатами заробітних плат працівникам освітньої сфери в гірських районах Закарпаття народні депутати В. Петьовка, Р. Горват та В. Лунченко звернулись до Володимира Гройсмана.



    В зверненні депутати просять терміново вирішити проблему. З вересня не отримали заробітну плату працівники освітньої галузі (за виключенням педагогічних кадрів) у Воловецькому, Міжгірському та Хустському районах, а в Берегівському, Виноградівському, Тячівському без зарплат люди вже два місяці. Така критична ситуація склалась через відсутність коштів у місцевих бюджетах.


    Станом на 5 грудня кошти стабілізаційної дотації в область так і не надійшли. У запиті , направленому до Прем’єр –міністра йдеться, «У місцевих бюджетах ресурси вичерпані, і вирішити питання без грошових надходжень із державного бюджету нема можливості. Люди, які місяцями не отримують зарплату – на межі виживання, обурені бездіяльністю влади як місцевої так і центральної. І їх обурення з кожним днем зростає».


    Народні депутати Василь Петьовка, Роберт Горват та Валерій Лунченко звертаються з проханням вжити всіх необхідних заходів для прискорення надходження передбаченого для області ресурсу на виплату заробітної плати. А на Воловеччині люди перекрили дорогу, через не виплату заробітних плат.


    Кажуть, до таких кроків вдатись змушені, адже вже не один місяць держава їм боргує їх зароблені гроші. Поки це була попереджувальна акція.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору