ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двох українців та йорданця затримали неподалік кордону на Закарпатті

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Чопський прикордонний загін інформує...

    Двоє наших співвітчизників були затримані сьогодні опівночі поблизу пункту пропуску «Ужгород» при спробі незаконного перетину держрубежу.

    Прикордонний наряд помітив чоловіка та жінку, які намагались подолати загороджувальний паркан, та доповів на відділ «Ужгород».

    На допомогу наряду негайно висунулась група реагування. Правопорушників затримали, коли їх від держкордону відділяли лише 50 метрів. Втікачі виявились мешканцями міста Мукачево, які у такий протизаконний спосіб вирішили дістатись Німеччини у пошуках кращого життя.

    Затриманих доставлено на відділ прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після з’ясування усіх обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та ст.202 КупАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду».

    Вранці дільничний інспектор прикордонної служби того ж відділу спільно із співробітником Національної поліції, у рамках проведення спеціальних заходів «Мігрант», затримали громадянина Йорданії. Чоловік перебував у контрольованому прикордонному районі без відповідних документів. Що саме робив у прикордонні іноземець, який назвався студентом одного з вузів Полтавщини, тепер з’ясовуватимуть правоохоронці. Самого ж йорданця притягнуть до адміністративної відповідальності за ст.202 КупАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду».

    Прес-служба Чопськогоприкордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору