ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Попрыгунья Стрекоза, лето красное пропела, оглянуться не успела", як прийшли морози і пора класти асфальт! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    Може пора вже завершувати ці експерименти, пане Андрїв?

    Чинний мер Ужгород Богдан Андріїв ніби знущається над городянами, здійснюючи щодо них тільки йому якийсь відомий експеримент. Може пора вже його завершувати, пане Андріїв?

    Судячи з того, що Ужгородом у ці дні практично нереально пересуватися автотранспортом, складається враження, що мер вирішив зробити над містом якийсь експеримент. Причому, саме тоді, коли починаються заморозки, ожеледиця, коли за замовчуванням автомобілем важко пересуватися містом. Нині ж, за результатами копіткої річної роботи, маємо розриті вулиці Капушанську та Шумну, площі Кирпи та Петефі. Звісно, є розуміння, що владі необхідно відбивати кошти, вкладені у вибори, але є прохання до мера робити це так, щоб не створювати дискомфорт ужгородцям.

    Нині ж ми є свідками того, як люди самовільно викидають загороджувальні знаки, ледь на б’ються на кільцях-розв’язках. І, загалом, ремонт доріг це звісно добре і правильно…Однак, якщо врахувати, що на завершення цих усіх у наступному році необхідно приблизно 200 мільйонів гривень (практично цьогорічний бюджет розвитку Ужгорода) то виникає питання: а іншими міськими проблемами хтось збирається займатися? Практично жодних коштів цьогоріч не було вкладено в капітальні ремонти медичних та освітніх закладів і, судячи з усього, не планується у майбутньому. В результаті: доріг нема, місто перерите, транспорт стоїть…

    Може пора вже завершувати ці експерименти?

    Volodymyr Chubirko, Фейсбук

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору