ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зірковий гороскоп на 30 листопада

    28 березня 2024 четвер
    55 переглядів
    Що сьогодні віщують нам зірки?

    Що сьогодні віщують нам зірки?

    Сьогодні девіз дня – максималізм у всьому: в любові, в роботі, в прояві почуттів, і навіть в ліні.

    Інша ж риса цього дня – непередбачуваність і спонтанність. Почуття нині здатні захоплювати вас раптово і сильно, налітаючи як ураган, що може проявитися в будь-яких сферах вашого життя, починаючи від появи нових ділових інтересів до закоханості з першого погляду.

    Противитися бажанням вам буде важко як ніколи, але все ж, поринаючи у вир романтичних пристрастей і імпульсивних вчинків, намагайтеся не втратити голову.

    ОВЕН

    Сьогодні настрій Овна може ввести в оману кого завгодно, але тільки не його самого. Весь день він може відчувати невиразне занепокоєння, яке іноді здатне виливатися на голови присутніх спалахами роздратування. Втім, це ж занепокоєння може штовхати Овна і на інші несподівані вчинки, в тому числі і романтичного плану. Іншими словами, Овен нині не буде сидіти на місці, як би він не старався довести собі і оточуючим зворотне.

    ТІЛЕЦЬ

    Сьогодні Тельцю необхідно жити за порадою китайського мудреця Лао-Цзи і плисти за течією, надавши можливість життю і навколишнім робити вибір за нього.

    Правда, деякі повороти подій можуть його здивувати: вони не будуть вписуватися в рамки його повсякденного життя. Крім того, перетворившись в спостерігача, Телець зуміє подивитися на багато речей під новим кутом і побачить мудрі підказки долі там, де раніше б спокійно пройшов повз.

    БЛИЗНЮКИ

    Сьогодні доля може зробити несподіваний поворот у житті Близнюків, відкриваючи перед ними нові горизонти. Правда, щоб вписатися в цей поворот, від них може знадобитися в лічені хвилини прийняти рішення, здатне змінити життя! Так що зірки гороскопу радять Близнюкам автра не випадати з реальності і тримати руку на пульсі подій. Краще самому вирішити, скористатися шансом чи ні, ніж потім докоряти собі за те, що цього шансу навіть не помітив.

    РАК

    Сьогодні Рак буде схильний демонструвати чудеса самоорганізації і дисципліни – особливо з урахуванням того, що всі навколо буде раз у раз його відволікати. Втім, зірки гороскопу надають Раку великий запас міцності: його цілеспрямованому бажанням довести будь-яку справу до кінця можна лише позаздрити! Що ж стосується тих, що оточують, то їх спроби відвернути Рака навряд чи приведуть до результату.

    ЛЕВ

    Сьогодні у Льва буде шанс змінити свою думку про якусь людину. Можливо навіть, що цією людиною виявиться він сам. Протягом дня хтось із оточення Льва цілком може продемонструвати абсолютно незвичайну поведінку: «сіра мишка» увійде в образ жінки-вамп, скнара розщедриться на частування, недалекий колега висловить розумну думку … Втім, і сам Лев навряд чи стане винятком, здивувавши оточуючих новими проявами своєї багатогранної натури.

    ДІВА

    Сьогодні , встаючи вранці з ліжка, Діва не може навіть припустити, які зміни відбудуться в її житті! Цей день може виявитися поворотним: події обіцяють розвиватися не так, як вона припускала, змушуючи Діву прямо на ходу приймати важливі рішення. Несподівані звістки, справи, нові знайомства – будь-яка подія нині має шанс відбитися на долі Діви, залишивши в її житті значний слід. Їй слід пам’ятати про це, за що б вона не бралася і хоч би які рішення приймала.

    ТЕРЕЗИ

    Сьогодні Терезам слід прислухатися до своєї інтуїції – вона допоможе їм орієнтуватися в швидко мінливій обстановці. День обіцяє бути насиченим і цікавим, а повороти долі – непередбачуваними. Позитивний настрій, допитливість і дещиця авантюризму допоможуть Терезам максимально використовувати можливості дня, в тому числі і в романтичному плані. Терези мають шанс зустріти людину, що змусить їхнє серце прискорено битися.

    СКОРПІОН

    Сьогодні у Скорпіона буде погано з почуттям гумору – особливо якщо воно спрямоване на його адресу! Протягом дня у нього в душі може накопичуватися роздратування, яке Скорпіон із задоволенням вихлюпне на голови будь-кого, хто ризикне над ним жартувати або йому заперечувати. Щоб не провокувати навколишніх, та й самого себе, Скорпіону корисно поринути з головою в справи і турботи – тут його серйозність буде грати йому тільки на руку.

    СТРІЛЕЦЬ

    Сьогодні день надає Стрільцю прекрасну можливість здобути перемогу над кимось, можливо навіть – не одну! Навіть якщо доводити свою перевагу не входить в його плани, ситуація може час від часу підштовхувати Стрільця до цього, надаючи йому шанс показати себе з найвигіднішого боку. Це може стосуватися роботи, навчання, дружби, романтичних відносин – словом, будь-якої сфери життя Стрільця, де він здатний продемонструвати свої таланти хоча б перед одним глядачем.

    КОЗЕРІГ

    Сьогодні більшу частину дня ділова активність Козерога буде практично дорівнює нулю, зате він із задоволенням проведе свій вільний час з близькими і друзями. Можливо навіть, Козеріг несподівано для себе виступить ініціатором дружньої вечірки, пікніка або спільного походу в кіно. А ось перспектива активного відпочинку здатна привести Козерога в жах: нині день, коли він найбільше на світі цінує відпочинок, затишок і комфорт.

    ВОДОЛІЙ

    Сьогодні як би не хотів Водолій розслабитися і відпочити, ситуація не дозволить йому це зробити. Події будуть вимагати активної участі Водолія, постійно висмикуючи його зі стану блаженного нічогонероблення! Зрештою, Водолію нічого не залишиться, як втягнутися в цей нав’язаний ритм, але він згодом лише порадіє з цього приводу: нині йому доля надасть цікаві можливості, скористатися якими Водолій зможе, тільки якщо буде повноправним учасником подій.

    РИБИ

    Сьогодні Риби можуть несподівано отримати прибуток, на який не розраховували. Або виявити незвичайний спосіб заробляння грошей. Або піддатися бажанням витратити велику суму. Іншими словами, на фінансову сферу Риб можуть вплинути сюрпризи долі або ж їх власні перепади настрою. Втім, це буде проявлятися не тільки у фінансах, але і в інших сферах життя Риб – від домашнього господарства до любові. Так що нині їм слід серйозно підготуватися до несподіванок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору