ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мешканця Ужгородщини "взяли" з наркотиками та п’яного без водійських прав за кермом

    29 березня 2024 п'ятниця
    35 переглядів
    П’яним, з наркотиками та без водійських прав за кермом взяли закарпатця

    На Березнянщині.

    Поліцейські зупинили у Великому Березному авто мешканця села Оноківці. У водія виявили метамфетамін і марихуану. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

    Учора, 28 листопада, зранку під час патрулювання, наряд групи реагування патрульної поліції Великого Березного помітив у полі на в’їзді у місто підозрілий автомобіль марки «ВАЗ-2107». У ньому перебували хлопець і дівчина.
    Як з’ясувалося, молодий чоловік взагалі не має водійського посвідчення і керував чужим автомобілем. У нього також були явні ознаки наркотичного сп’яніння. У зв‘язку з цим, підозрілого чоловіка та автомобіль вирішили ретельно оглянути.

    На запитання, чи має він якісь заборонені предмети, юнак витягнув із кишені штанів поліетиленові пакетики з речовинами, схожими на марихуану та метамфетамін. А в ході огляду автомобіля поліцейські знайшли ще марихуану, спеціальний пристрій для її подрібнення, а також кілька медичних пробірок, перев’язаних клейкою стрічкою.

    Підозрілого чоловіка доставили у відділення поліції. Ним виявився 25-річний житель села Оноківці Ужгородського району, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за грабіж і за незаконну заготівлю металобрухту.

    Тепер на нього чекає кримінальна відповідальність, передбачена ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів або психотропних речовин). Вилучені речовини направлено на експертизу. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції, вирішується питання про арешт транспортного засобу. На водія також складено адмінпротоколи за керування без водійського посвідчення і в стані наркотичного сп’яніння.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору