ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відома закарпатка "подарувала" Україні 800 тисяч

    18 квітня 2024 четвер
    90 переглядів
    Еріка Герцег "влетіла" майже на мільйон!

    Йдеться про солістку гурту "ВІА ГРА".

    Днями вищий Апеляційний суд вирішив не повертати співачці з Малої Доброні зазначену суму, яку вона більше року тому незаконно ввозила в Україну.Це сталося у квітні 2016 року, коли імпозантна Еріка Герцег поверталася з гастролей із Казахстану. У Бориспільському аеропорту митники виявили в неї 28,6 тисяч доларів, 2,5 тисяч євро і 15 тисяч рублів, які зірка “забула” задекларувати.

    Нагадаємо, згідно з чинним законодавством завозити в країну без офіційного оформлення дозволяється максимум 10 тисяч євро.

    Стражі кордону знайдені кошти вилучили, плюс закарпатка понесла адміністративне покарання – штраф у розмірі 1700 гривень.

    Еріка спробувала повернути собі гроші через суд. Вона заявила, що одержала згадану суму в подарунок від друга. Проте суд першої інстанції не взяв до уваги її свідчення. Співачка оскаржила дії працівників Феміди, змінивши і свої попередні покази. Тепер вона стверджувала, що отримала гроші в кредит. Однак на людей в мантії Апеляційного суду нова “казочка” не вплинула – вони вирішили не повертати красуні конфісковані 800 тисяч гривень, а перерахувати їх на користь державі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору