ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура перекваліфікувала справу директора Карпатського біосферного заповідника з хабарництва на шахрайство

    20 квітня 2024 субота
    74 переглядів
    Прокуратура Закарпатської області інформує...

    24 листопада відбулося продовження слухання кримінального провадження по обвинуваченню директора Карпатського біосферного заповідника Миколи Рибака, якому інкримінують отримання хабара на суму 1450 доларів США.

    Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомив депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник.

    З його слів, "24.11.2017 року прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних справах Цар І.І., фактично на завершальній стадії кримінального провадження, чомусь змінює кваліфікацію дії Рибака Миколи з ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) на ст. 190 КК України (шахрайство).

    Судячи з такої поспішної перекваліфікації дій М.Рибака, хабарника службового злочину можливо намагаються амністувати!

    Як зазначає Микола Кокіш-Мельник, генпрокурор Юрій Луценко перед об'єктивами телекамер неодноразово звинувачував у ”розвалах” гучних кримінальних справ суди. Але в даному випадку саме прокуратура виступила в ролі адвоката і захищає хабарника, чим самим дає йому можливість уникнути відповідальності.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору