ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жахлива ДТП на Тячівщині: 13-ти річна дівчинка – у травматологічному відділенні

    29 березня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Співробітники поліції Тячівського відділу встановлюють всі обставини автомобільної аварії при в’їзді в село Терново, де постраждала неповнолітня. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

    Вчора, 14 листопада, на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП при в’їзді в село Терново Тячівського району. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «ВАЗ-21099» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Автомобіль зачепив 13-річну місцеву мешканку, яка саме переходила дорогу. Внаслідок зіткнення дитина отримала переломи обох кісток гомілки правої ноги, її госпіталізували в травматологічне відділення.

    Водієм «ВАЗ-21099» виявився 28-річний місцевий житель, поліція його освідчила, чоловік був тверезим. Автомобіль поміщений на спецмайданчик. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

    Слідство триває, поліція встановлює всі обставини аварії.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору