ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Злочинця-іноземця, повязаного з сексуальною експлуатацією дітей, затримали на Закарпатті

    20 квітня 2024 субота
    82 переглядів
    Чопський прикордонний загін інформує...

    Учора ввечері прикордонний наряд від пункту пропуску «Чоп (Дружба)» затримав громадянина Словенії, якого розшукували на батьківшині за скоєння кримінального злочину.

    Чоловік намагався виїхати з України потягом «Чоп – Захонь», коли його зупинили військові.

    Під час перевірки документів було зафіксовано спрацювання бази даних «Інтерпол» з завданням «Арешт». По даному фактом охоронці кордону проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної Поліції. На запит прикордонників, у Робочому апараті Укрбюро Інтерполу відповіли, що затриманий 45-річний іноземець перебуває у міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої передачі до Словенії за скоєння кримінального злочину, повязаного з сексуальною експлуатацією дітей.

    Оскільки правопорушник протягом тривалого часу приховувався на території України, військовослужбовці відділу «Чоп» притягнули його до адміністративної відповідальності за перевищення терміну перебування, відповідно до ст.203-2 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», після чого передали співробітникам Національної поліції, повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору