ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві затримали 2-х мукачівців з вибухівкою та детонаторами в автомобілі (ФОТО, ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    106 переглядів
    Київські поліцейські затримали мукачівців, в автобагажнику яких була вибухівка

    У Києві місцеві поліцейські затримали чоловіків, в яких у багажнику автомобіля була вибухівка. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Фейсбук.



    "На парковці торгового центру на Осокорках у Дарницькому районі співробітники полку поліціі особливого призначення помітили підозрілий автомобіль "Фольксваген", у салоні якого перебували двоє осіб", - йдеться у повідомленні.


    "Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили в багажнику рюкзак, у якому було п‘ять брикетів пластиду загальною вагою 6,5 кг та 10 електродетонаторів. При цьому вибухівка була підготовлена до використання", - додали у МВС.


    Правоохоронці затримали чоловіків, які були в автомобілі.


    На місці події працювали вибухотехніки та слідчо-оперативна група районного управління поліції.


    "Імовірно, у них є спільники. Слідчо-оперативна група проводить документування та встановлює всі обставини події", - зазначили у повідомленні.


    З наступних повідомлень стало відомо, що йдеться про двох чоловіків з Мукачева на авто закарпатської реєстрації.



    Йдеться про сірий "Фольксваген Пассат" із Закарпатської області, держномер АО 0888 ОТ, зареєстрований на дядька одного з затриманих. Затримані – жителі Мукачева, громадяни України. Для зв'язку у чоловіків був телефон з нульовим IMEI-кодом, тобто перероблений фахівцями для унеможливлення пеленгування в радіоефірі, — повідомив головний редактор інтернет-видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.


    З посиланням на працівника поліції журналісти повідомили, що, за версією затриманих, вони перевозили не вибухівку, а дорогі запчастини до автомобіля. Рюкзак з ними їм передав випадковий хлопець, з яким вони познайомилися на дискотеці в Мукачеві. Він же запропонував 2 затриманим доправити рюкзак з начебто запчастинами до Києва, де його мали забрати.


    Їх затримали в неділю ввечері, 12 листопада, близько 17.00 на парковці ТЦ "Аркадія" по Дніпровській набережній, 33. Працівники поліції из полку номер 1 ГУНП Києва (в іншому випадку уточнюється, що це підрозділ поліції особливого призначення "Кордон 119") вирішили перевірити Volkswagen Passat на закарпатській реєстрації через підозрілу поведінку двох чоловіків, які в ньому перебували.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору