ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виставку творів закарпатських художниць особисто відкрила Марина Порошенко (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Перша леді оглянула експозицію виставки художниць Закарпаття

    Громадська організація "Асоціація творчих жінок Закарпаття "Нова форма" цьогоріч ініціювала культурино-мистецький проект "Мистецтво єднає Україну", в рамках якого з творчістю провідних закарпатських мисткинь мають можливість знайомитися шанувальники прекрасного у різних куточках України.

    Так, за сприяння управління культури облдержадміністрації художню виставку з назвою "Верета" досі представляли в Ужгороді, Вінниці, Тернополі, Чернівцях і Рівному. Всюди проект супроводжувався помітним зацікавленням з боку громадськості й одержував прихильні відгуки.

    Чи не найбільш резонансна презентація проекту відбулася вчора, 9 листопада, на Рівненщині: виставку закарпатських мисткинь відкрила сама дружина Президента Марина Порошенко, котра завітала до Національного університету "Острозька академія" для участі в черговому засіданні міжнародної платформи "Острог Forum 2017".

    Перша леді оглянула експозицію, відзначила колоритність живопису закарпаток, особисто поспілкувалася з авторками.

    Виставка робіт Одарки Долгош (Сопко), Олени Кондратюк, Людмили Корж-Радько та Надії Пономаренко в Мистецькій підземній галереї Музею історії Національного університету "Острозька академія" триватиме до кінця місяця.

    Управління культури Закарпатської ОДА

    (Фото Інни Катанахи та Вікторії Смєшко)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору