ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські митники припинили незаконне вивезення цигарок (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    ДФС України у Закарпатській області інформує...

    Вчора на митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

    Громадянин України планував перетнути кордон зі Словаччиною легковим автомобілем «AUDI» іноземної реєстрації.
    Прибувши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду.
    В результаті огляду, працівники митниці в спеціально виготовлених тайниках виявили тютюнові вироби торгової марки «KENT» та «ROTHMANS» з акцизними марками України. Загальна кількість виявлених цигарок складає 706 пачок, вартістю 18511 грн.
    Таким чином, громадянин скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних правили цигарки та автомобіль вилучено.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору