ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські поліцейські встановили місцезнаходження чотирьох розшукуваних

    28 березня 2024 четвер
    91 переглядів
    ГУ Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    На Виноградівщині, Тячівщині та в Ужгороді поліція розшукала чотирьох чоловіків, двоє з яких розшукувалися за скоєння кримінальних правопорушень

    Про зникнення 34-річного чоловіка до поліції Виноградівського району звернулася мешканка села Велика Копаня. Жінка повідомила, що її син поїхав до міста Хуст та протягом доби не виходить на зв'язок. Працівники поліції знайшли чоловіка наступного ж дня. З’ясувалося, що він їздив навідати своїх доньок.

    Іншого чоловіка, 27-річного жителя села Дротинці, якого поліцейські розшукували за скоєння ним ряду крадіжок, затримали та доставили до Виноградівського відділення поліції. Чоловік більше місяця закордоном переховувався від органів досудового розслідування. Розшукуваний підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених чч. 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. Слідство у цих справах продовжується.

    Ще одного зниклого розшукали працівники Тячівського відділу поліції. 21-річний мешканець села Колодне розшукувався за невиконання цивільно-правових зобов'язань, що передбачено частиною 1 статті 355 Кримінального кодексу України.

    В Ужгороді поліцейські розшукали 33-річного чоловіка, про зникнення якого заявила його сестра. За прикметами, які описала жінка, працівникам поліції вдалося знайти зниклого за лічені години. На даний час чоловік знаходиться вдома зі своєю родиною.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору