ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді обікрали студентів-іноземців: забрали зброю та гроші (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Ужгород. Викрадача речей, грошей та зброї у студентів-іноземців встановлено

    А ще відібрали мобільний. За фактом викрадення телефону, грошей та зброї поліція розпочала слідство. Особу підозрюваного у вчиненні злочинних дій встановили, слідство у справі триває

    Працівники Ужгородського відділу поліції розшукали підозрюваного у викраденні зброї, грошей та мобільного телефону у студентів- іноземців.

    Слідство за фактом крадіжки з помешкання, поліцейські розпочали за заявою студента-іноземця, який навчається та проживає у обласному центрі Закарпаття. 26-річний потерпілий повідомив правоохоронцям, що у неділю, 29 жовтня, з 5:00 до 13:00 він запросив до себе у гості двох незнайомців. Після того, як всі розійшлися, заявник і виявив зникнення особистих речей. З кишені його куртки зник мобільний телефон та 550 доларів США.

    Паралельно з цим, до поліції із заявою про зникнення його пневматичного пістолету звернувся ще один студент-іноземець, котрий проживає за однією адресою з попереднім потерпілим. Він повідомив, що у той же період, у нього зникла пневматична зброя, а саме пістолет, який він придбав у Дніпропетровську.

    За цими фактами поліцейські розпочали слідство і відкрили два кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

    Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного у викраденні особистих речей та зброї у студентів-іноземців. Ним виявився місцевий раніше судимий за майнові злочини ужгородець. Слідство у справі триває, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору