ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Глава Нацполіції Сергій Князєв назвав пріоритети у роботі відомства

    24 квітня 2024 середа
    73 переглядів
    Глава Нацполіції України Сергій Князєв

    Зокрема, правоохоронці планують йти з великих міст у селища і села, аби зробити поліцейську присутність у регіонах максимальною.

    Водночас Сергій Князєв повідомив про значне збільшення розкритих поліцією розбоїв та грабежів. Крім того, 88 відсотків скоєних вбивств в державі розкрито. Про це глава Нацполіції повідомив сьогодні, 27 жовтня, під час виїзної колегії Нацполіції у Львові.

    Про це повідомляє Бартка з посиланням на департамент комунікації Національної поліції України.

    Глава Нацполіції повідомив, що на цю нараду прибули всі керівники головних управлінь Нацполіції держави. Також тут присутні керівники структурних підрозділів відомства, які несуть основне навантаження у боротьбі зі злочинністю. Зокрема, йдеться про роботу поліції превенції, слідчих та інших підрозділів.

    Сергій Князєв зазначив, що в Нацполіції відійшли від старих методів проведення нарад. До участі в цій нараді запрошені державні і недержавні організації, які виграли тендери в рамках системи «Прозоро» і забезпечують Національну поліцію паливом, форменим одягом, зброєю та іншими засобами.

    «Ми запросили їх представити свою продукцію, щоб керівники, які приїхали з регіонів чітко розуміли, що центральний апарат Національної поліції закупив на наступний рік, а чого не вистачає», – зазначив Сергій Князєв.

    Він повідомив, що учасники колегії закінчили перший блок питань щодо боротьби з організованою злочинністю і розслідування кримінальних проваджень. Наступним блоком засідання стане розгляд роботи поліції превенції. У рамках цього блоку заплановано виступ заступника глави Нацполіції Олександра Фацевича.

    «Вони презентують перебіг реформ блоку превенції, і ми сформатуємо послідуюче реформування. Ми вийдемо з великих міст, обласних центрів, підемо в райцентри, містечка, селища, села, щоб поліцейська присутність була максимально скрізь», – наголосив Сергій Князєв.

    Глава Нацполіції зазначив, що упродовж звітного періоду, результати якого розглядають учасники колегії, значно зросла кількість розкритих правоохоронцями злочинів майнового спрямування. Зокрема, зросла кількість розкритих поліцейськими розбійних нападів і грабежів.

    Також Голова Національної поліції повідомив, що 88 відсотків умисних убивств і замахів, учинених у державі – вже розкрито поліцейськими. Офіційний звіт про роботу поліції буде найближчим часом оприлюднений на офіційному сайті відомства.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору