ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Закарпатській області затримані 7 нелегальних мігрантів до Європи (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Правоохоронці Закарпаття встановлюють, як нелегали потрапили в Україну

    Місцеві правоохоронці встановлюють, як нелегали потрапили на територію України.

    У Закарпатській області затримані 7 нелегальних мігрантів при спробі потрапити в Європу. Про це заявляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Закарпатській області в Facebook.

    "Поліція перевіряє факт спроби 7 осіб нелегально потрапити до Європи через Ужгородський та Берегівський райони Закаратской області", - йдеться в повідомленні.

    Згідно з інформацією прес-служби, вчора, 26 жовтня 2017 року, була виявлена спроба незаконного переміщення на територію Словацької республіки та Угорщини через Закарпаття 7 осіб без документів.

    Наголошується, що в словацьке село Вишнє Німецьке намагалися потрапити троє нелегалів. А біля КПП "Лужники" виявлено 4 осіб при спробі потрапити в Угорщину. На місці працювали співробітники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття.

    Правоохоронці встановлюють, як нелегали потрапили на територію України і допомагав хтось із громадян нашої держави незаконного переправлення цих осіб через кордон. Слідство у справі триває. За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 332 КК україни, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

     
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору