ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Хустщині війна через міні-ГЕС продовжується (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    65 переглядів
    Хустяни "повстали" проти водників

    Між селом Березово та селом Нижній Бистрий, селяни підняли бучу та скандалили, перешкоджаючи роботі працівників водного господарства.

    Люди збіглися до працівників водного господарства, які здійснювали заміри води, тобто виконували свої функціональні обов’язки і почали кричати та перешкоджати роботі.

    Як було зрозуміло з криків, вони думали що на даній ділянці збираються побудувати Міні – ГЕС, і робляться попередні обстеження.

    Водники намагалися пояснити людям, що це не так, і вони взагалі ніякого відношення не мають до Міні-ГЕС, їх ніхто не слухав, тільки кричали, штовхали вимірювальні прилади, погрожували, що поб'ють автомобіль, примінять силу - "Ідіть витсі, поки ще цілі, ви тай ваш транспорт, бо приїдут, ще два автобуси з людьми", - вигукували поодинокі нетверезі мешканці села, тай ще попутали з працівниками водоканалу. Цим самим заважали зробити заміри рівнів води та уточнення поперечних розмірів русла річки Ріка, який здійснюється при потребі, для володіння інформацією, на випадок проходження паводку та льодоходу зимою.
    44-1.jpg

    В даній ситуації водники змушені були викликати на місце оперативну групу, але і ті нічого не змогли зробити, тільки зафіксували правопорушення, але ніхто з перешкоджаючих не схотіли назвати свої Імена та Прізвища, а звалювали все на голову села.

    Чи дадуть правоохоронні органи правомірну оцінку неправомірним діям неконтрольованої громади? Чи буде хтось покараний, та притягнутий до відповідальності?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору