ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ми, дорогенька, Тебе вітаємо, обнімаємо, цілуємо!" (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Красуню Беатрісу Міндак з Берегова вітають із тріумфом!

    Мати маленької берегівської красуні Ані Якимець пані Світлана щиросердно поздоровляє землячку Беатрісу Міндак із тріумфом і бажає їй міцного здоров‘я, великого щастя та земного добра:

    "Збулося! Перемогла! Вітаємо! Ти, здобувши найповажніший титул цього престижного конкурсу, зійшла на найвищий п‘єдестал краси. Повір, наша мила та чарівна Беатріссо, по-іншому й бути не могло! Довідавшись про твою перемогу на міжнародній першості "Miss Tourism World-2017", яка проходила на далекому азійському континенті, ми всі щиросердно тебе вітаємо, обнімаємо, цілуємо. Ти сповна використала свій шанс! За тебе, твої успіхи, зичливу посмішку, макіяж, вбрання, корону і за все решта, що тобі допомогло здобути титул, – усі ми безмежно та від душі радіємо! Всією сім‘єю, берегівською громадою втішаємося, що саме наша землячка стала найкрасивішою, найяскравішою, найчарівнішою й одразу ж із цієї нагоди та від імені шанувальників твоєї чарівности-вроди узялася писати, аби тебе з високою перемогою привітати.

    Що із цього приводу сказати? Чудово та прекрасно, що українські красуні, берегівські в тому числі, своєю чарівністю, душевністю, щирістю завойовують світ. Твою перемога – це своєрідний марафон у світі краси та модельному бізнесі, адже не всі знають, що аби зійти до таких висот, треба неабияк і повсякчас над собою працювати. До сьомого поту, як звикли наші бабусі та ще май давні предки казати! Як відомо, ти у цьому напрямку серйозні кроки почала робити ще у шкільному віці, здобуваючи одну перемогу за другою: в Ужгороді, Києві та на сценах інших країн і континентів. Твої наполегливість, завзяття, що поєднані з невимовною дівочою красою, як правило, завжди брали гору. Складові успіху до цих «олімпів» знаємо по собі, адже наша доня Аня також нещодавно стала переможницею конкурсу краси серед маленьких принцесок планети – це диво-успіх прийшло до неї у грецькому місті Салоніки.

    Дуже добре, що твої мрії, дорогенька студентко-медичко, збуваються! Ти вірила в перемогу та була щирою, цілеспрямованою, а відтак це дало належний результат. Слів нема, аби висловити свою радість з приводу твого блискучого успіху, за який, безперечно, радіють усі, хто знає тебе особисто і хто знайомий тільки через соціальні мережі. Звісно, твоя мати Вікторія насамперед, адже доклала чимало зусиль, аби ти виглядала стильно, ефектно, вишукано та елегантно! Звісно, і найкраще! Її неперевершені пошиття та фасони не просто вражають, а радують і ощасливлюють, тож не одне журі на різного роду конкурсах втішалося від таких дизайнерсько-модельєрських кроїв і пошиття, які підвладні тільки таким «золотим рукам», які має твоя ненька.

    Отже, вітаючи зі звитягою та успіхом, зичу тобі, Беатрісо, здоров‘я, щастя та подальших удач і перемог, аби ніщо не зупиняло тебе, чарівна та славна, на шляху до здобуття інших корон краси і вікторій. Будь завжди сама собою та завше залишайся доброю – ця складова сприятиме тобі на всіх етапах твого яскравого та світлого життя.

    З повагою, Світлана ЯКИМЕЦЬ, м. Берегово."
    10-2.JPG
    10-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору