ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Солотвино знову бунт – пацієнти перекривали шлях гранітом!

    02 травня 2024 четвер
    79 переглядів

    Сьогодні пообіді понад 100 пацієнтів Української алергічної лікарні, що в селищі Солотвино Тячівського району Закарпаття, перекрили проїзд по трасі, що веде на місто Рахів. Як загороджувальний матеріал використали гранітні брили.

    Закарпаття. Алергологічна лікарня в Солотвино.
    Закарпаття. Алергологічна лікарня в Солотвино.

    Десятки автомобілів ризикнули продовжувати свій шлях через дамбу, а решта водіїв – очікувати візиту правоохоронців, щоб ті допомогли розв’язати конфлікт.

    Причина цих неадекватних дій відчайдушних пацієнтів лікарні полягає в тому, що вже другий день поспіль відмінено спуск у соляні печери шахти № 9. Адже саме сюди, за лікувальним повітрям солотвинських шахт з’їжджаються пацієнти з усіх куточків України, сплачуючи чималі кошти за можливість вилікувати різноманітні хвороби органів дихання – від звичайних хронічних бронхітів до алергічних захворювань. Пацієнти вимагали зустрічі із директором солерудника.

    Однак певне здивування викликають саме дії пацієнтів, а не безпосереднього керівництва лікарні. З’ясувати причину через яку пацієнтів відмовляються спускати на лікувальні процедури наразі не вдалося.

    Проте, варто зазначити, що проблеми зі зривами лікувальних спусків та перекриванням транспортних шляхів притаманні саме Українській алергологічній лікарні. Друга лікарня – обласна алергологічна працює безперебійно і щовечора близько 70 пацієнтів без будь-яких перешкод продовжують лікування під землею, повідомляє UA-Reporter.com
    На Закарпатті — "соляний бунт"! Відпочивальники Солотвинської алергологічної лікарні перекрили дороги та залізничні колії...
    Закарпаття: Після поломки насосної станції в шахту Солотвинського солерудника щогодини прибувало 200-300 кубічних метрів води
    На Закарпатті затопило одну із шахт Солотвинського солерудника. Обійшлося без жертв

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Що знову Чонка грошей не доплатив солеруднику? Шкода пацієнтів - люди ж приїхали за здоров"ям. Я б теж каміння потягав би на дорогу, якщоб 600 баксів дав, а мені фігуру з трьох пальців пропонували замість лікування. Цікаво, а чому обласна лікарня не має проблем?