ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліцейські Сваляви під час обшуку у місцевого мешканця вилучили наркотики (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    60 переглядів
    ГУ Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    У 28-річного мешканця Сваляви поліцейські під час санкціонованого обшуку вилучили 13 стебел нарковмісних рослин, 110 грамів сухої речовини, ймовірно, марихуани та 2 саморобні пристрої для викурювання марихуани

    Правоохоронці Свалявського відділення поліції згідно з Ухвалою районного суду провели обшук у помешканні 28-річного мешканця райцентру. Під час обшуку у приватному будинку, де чоловік проживає сам, поліцейські виявили 13 стебел з виду схожих на «марихуану», також на підлозі чоловік висушував близько 110 грамів подрібненої речовини, схожої так само на «марихуану». Окрім того, у будинку правоохоронці знайшли два саморобні пристрої для викурювання нарковмісних речовин.

    Від пояснень власник будинку відмовився. Вилучені речовини направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП для дослідження. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, речовин або їх аналогів без мети збуту слідчий Свалявського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

    Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору