ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через тютюнову схованку в паливному баку в українця вилучили авто на кордоні

    28 березня 2024 четвер
    78 переглядів
    ДФС України у Закарпатській області інформує...

    19 жовтня на митному посту "Лужанка" Закарпатської митниці ДФС викрито спробу незаконного переміщення 29 блоків цигарок "Marlboro gold". Товар був захований у конструктивних порожнинах автомобіля, а саме в середині паливного баку.

    Про це повідомляє ДФС у Закарпатській області.

    Українець – водій легкового автомобіля "Ford Galaxy" на іноземній реєстрації, намагався незаконно вивезти до Угорщини тютюнові вироби смугою руху "зелений коридор".

    Під час митного контролю у працівників митниці виникла підозра щодо переміщення прихованих товарів, тож автомобіль скерували у спеціально відведене місце, де оглядова група митників і прикордонників виявила 290 пачок цигарок з марками акцизного збору України.

    Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що ускладнюють виявлення таких товарів.

    За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Цигарки, вартістю 6100 гривень та автомобіль, вартість якого встановлюється, вилучено.

    Справу буде скеровано до суду, який і визначить покарання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору