ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець намагався зарізати чоловіка у кафе!

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Вчора, 15 жовтня, о 23:50 до чергової частини Воловецького відділення поліції надійшло повідомлення від медика районної лікарні про те, що в їх хірургічне відділення поступив пацієнт з колотою раною.

    Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції встановили, що потерпілий отримав ушкодження в кафе-барі в смт. Воловець. 42-річний місцевий житель посварився з 32-річним мешканцем села Гукливий, останній взяв ніж та вдарив опонента, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

    Потерпілий отримав проникаючу рану грудної клітини та різану рану пальця лівої руки і тепер перебуває на лікуванні в хірургічному відділення Воловецької районної лікарні. Загрози його життю немає.

    Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції розшукали підозрюваного, який втік із місця події. Його доставили до Воловецького відділення поліції для встановлення всіх обставин справи.

    Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ, тобто замах на вбивство. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору