ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді 33-річний чоловік погрожував ножем продавчині у магазині

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Управління поліції охорони Закарпаття інформує...

    Працівники Управління поліції охорони Закарпаття спіймали чоловіка, який в ужгородському магазині погрожував продавцю ножем.

    «Жінка зайшла до магазину, побачила, що я занята, тож вирішила прихопити непомітно дві пляшки пива та піти. Однак, я зробила відвідувачці зауваження. Пиво вона повернула. Та через кілька хвилин, у магазин, зайшов чоловік з ножем, мовляв «Чому ти мою жінку образила?» - таку історію розповіла продавчиня одного з магазинів поліцейським охорони Закарпаття, які приїхали на спрацювання «тривожної кнопки». Інцидент трапився близько 18.00 в одному із магазинів міста Ужгород.

    Про це повідомляє Управління поліції охорони Закарпаття.

    Продавщиця магазину натиснула «тривожку», адже після того, як вищезгаданій відвідувачці не вдалось поцупити пиво, у магазин увірвався чоловік з ножем: погрожував працівниці закладу фізичною розправою, пошкодив ножем товар та втік.

    Працівники Управління поліції охорони Закарпаття отримали від постраждалої детальний опис агресивного відвідувача.

    Також жінка вказала напрямок у якому він втік. Не гаючи часу, поліцейські рушили на пошуки.

    Вже за кілька хвилин, молодик потрапив у поле зору поліцейських охорони. Він мав при собі предмет схожий на кухонний ніж. Ховався чоловік під прилавком на ринку, неподалік місця злочину.

    З дотриманням заходів особистої безпеки, застосувавши кайданки, чоловіка затримали.

    Працівниця закладу підтвердила особу хулігана, тож 33-річного ужгородця доставили до місцевого відділу поліції для з’ясування деталей події та прийняття подальшого рішення за даним фактом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору