ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вантажівки на дорогах сусідів Закарпаття перевіряли експерти п'яти країн (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    96 переглядів
    Дорожні перевірки проводились на території Жилінського краю Словаччини

    Відповідно до директиви Європейського Парламенту та Ради 2006/22, Національною інспекцією праці Словацької Республіки, на північному заході Словаччини неподалік м. Жиліна в період з 27 по 29 вересня 2017 року, в рамках #EuroControleroute (http://www.euro-controle-route.eu/site/) проводяться заходи міжнародного придорожнього контролю.

    В даному заході приймають участь 33 інспектори з 5 країн: #Словаччина ( #Inspektorat #prace), #Чехія ( #Cenrtun #sluzeb pro #silnicni #dopravu), #Угорщина ( #National #Transport #Authority, #Nemzeti #kozlekedesi #hatosag), #Польща ( #Inspekcja #transportu #drogowego) та #Україна (#Укртрансбезпека).

    За дорученням Голови Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк Україну в даному заході представляють інспектори Управління Укртрансбезпека Закарпатська область

    Перевірки проводились на двох контрольних точках Жилінського краю:
    • Kysucky Lieskovec (direction Zilina – Poland) ;
    • Podsucha (direction Ruzomberok – Banska Bystrica)

    Основна увага приділяється дотриманню соціального законодавства в галузі транспорту (дотримання режиму праці та відпочинку водіями, що здійснюють міжнародні перевезення пасажирів та вантажів). Спеціалісти країн ЄС демонстрували та ділились практичними навиками виявлення махінацій та маніпуляцій тахографа та демонстрували програмні засоби, які використовуються ними під час здійснення заходів контролю.

    7665184788-1.jpg
    7665184788-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору