ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вчені назвали вірус, який може зничити все людство (відео)

    23 квітня 2024 вівторок
    86 переглядів
    Названо інфекцію, що здатна знищити людство

    Всесвітня організація охорони здоров'я спільно з ООН представила щорічний звіт, в якому названо інфекцію, що несе найбільшу загрозу життю всього людства.


    Вчені порівняли медичні дані та архіви 147 держав. Дослідники довели, що останні 40 років близько 19% населення вмирає від різних інфекцій. Однією з причин є те, що рівень медицинського обслуговування повільно, але вірно падає, а кількість людей, навпаки, невблаганно зростає.


    Прийнято вважати, що ВІЛ - це найнебезпечніший вірус, від якого немає порятунку, а тому він косить найбільше людей. Однак доповідь доводить, що це не так. ВІЛ займає лише третє місце в рейтингу смертоносних інфекцій. Друге місце вчені "подарували" туберкульозу, а ось лаври першості отримав гепатит. За останні роки кількість його "жертв" зросла на 22%, і головною причиною тому служить недостатність фінансування медустанов і постійне здорожчання вакцини. Додає масла у вогонь і часте незнання симптомів і в принципі такого захворювання: тільки 5% людей знають про те, що хворі і проходять лікування.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору