ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Луцьку поліція затримала при отриманні хабара чоловіка народного депутата (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Все в сім'ю: чоловік нардепа погорів на хабарі

    У Луцьку правоохоронці затримали при отриманні хабара чоловіка народного депутата, голову кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.


    Як пише прес-служба обласної поліції, він організував схему вимагання, в якій також брав участь адвокат цієї ж комісії. "Дві тисячі доларів США та понад п'ять тисяч гривень неправомірної вигоди вимагали чиновники від громадянина за успішну здачу кваліфікаційних іспитів, які необхідні для отримання посвідчення адвоката", - йдеться в повідомленні.


    Місцеві видання пишуть, що затриманий Микола Сорокопуд. Його дружина - член партії "УКРОП" Ірина Констанкевич (обиралася по округу № 23 у Волинській області). Сам хабарник очолював кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури з 2012 року.


    На даний момент правоохоронці проводять обшуки за місцем проживання чиновників. Чоловікові інкримінують ч. 3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. За цією статтею йому загрожує від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору