ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Халява закінчилась! Польща змінює закони щодо заробітчан

    24 квітня 2024 середа
    83 переглядів
    Польща вводить нові правила працевлаштування іноземців з 1 січня 2018 року

    З 1 січня 2018 року в Польщі вступлять в силу нові правила працевлаштування іноземців на сезонну роботу відповідно до директиви Європарламенту та Європейської Ради.

    Про це заявив віце-міністр сім’ї, праці і соціальної політики Польщі Станіслав Швед.

    За словами віце-міністра, сезонна директива ЄС змушує Польщу здійснювати більш жорстку політику працевлаштування сезонних працівників в трьох галузях: рільництво, садівництво та туризм.

    Відповідно Польща з 1 січня 2018 вводить так звані сезонні дозволу, максимально спрощує оформлення на роботу іноземців. Сезонні дозволу на роботу будуть видаватися на 9 місяців протягом року. В особливих ситуаціях або під час негоди польські землероби в рамках цього ліміту зможуть доручити роботу іншому іноземцю терміном до 30 днів без оформлення чергового дозволу на виконання іншої роботи.

    До кінця 2017 року діяти перехідне правило, згідно з яким ті особи, які в цьому році працюють ще на так званих короткострокових запитах-замовленнях, зможуть їх використовувати ще і в 2018 році. Другою частиною змін правил є більш жорстка регламентація заявок на короткострокове працевлаштування довжиною в 6 місяців. Як сказав віце-міністр, нові правила спрямовані на боротьбу з торгівлею запрошеннями.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору