ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті мешканці одного з сіл побили приїжджих грибників. Хто винен, поки неясно (фото, відео)

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    На Закарпатті приїжджих грибників били всім селом

    Місцеве видання опублікувало розповідь одного з постраждалих. За його словами, він і ще 12 осіб на двох машинах поїхали по гриби в Межигірський район в село Слобода.


    Чоловіки розділилися на дві групи. Одна заблукала, а з другої почалися відбуватися дивні речі. З незрозумілих причин біля них вибухнула петарда, потім друга. Раптом їм перегородили дорогу возом.


    "На нас з усіх боків пішли люди: старі, малі, жінки, тверезі і п'яні, з дрючками, трубами, ланцюгами і арматурою. Один чоловік позаду цієї "групи односельчан", на мою думку, був навіть зі зброєю. Загалом, мирних селян зібралося близько півсотні", - розповів потерпілий.


    Їх почали бити руками, ногами, палицями і іншим арсеналом.


    Найбільше постраждав грибник Євген, який сидів на задньому сидінні машини. Він зараз в реанімації. Його батько зі струсом мозку.


    Друга група, яка загубилася, вже вночі зв'язалася з рятувальниками, які і допомогли їм вийти з лісу.


    Потерпілий Степан все розповів пресі, щоб уникнути подібних випадку в подальшому. Він боїться, що все могло б закінчитися смертю. При цьому стверджує, що вони не перші постраждалі від жителів цього села.


    У соціальних мережах жителі села стверджують зовсім інше. За їх словами, конфлікт почали приїжджі чоловіки, які побили місцево грибника і забрали здобич. Саме з цієї причини односельці і побили гостей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору