ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокуратура через суд змусила підприємця брати участь у розвитку інфраструктури села Пилипець

    29 березня 2024 п'ятниця
    84 переглядів
    Прокуратура Закарпатської області інформує...

    Рішенням Міжгірського районного суду Закарпатської області від задоволено позов керівника Хустської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі виконавчого комітету Пилипецької сільської ради Міжгірського району до двох фізичних осіб, один з яких є приватним підприємцем, про визнання укладеним договору про пайову участь (внесок) замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури с. Пилипець Міжгірського району Закарпатської області на суму 20 тис грн.

    Як повідомив заступник керівника Хустської місцевої прокуратури Петро Бобинич, у 2015 році Управлінням ДАБІ у Закарпатській області було зареєстровано декларацію про готовність до експлуатації об’єкта, розташованого в с. Пилипець.
    Однак замовники, всупереч імперативним вимогам діючого законодавства України у сфері містобудування, не уклали з Пилипецькою сільською радою договір про пайову участь у створенні і розвитку інфраструктури населеного пункту, що спричинило ненадходження коштів до місцевого бюджету та, як наслідок, - порушення інтересів держави.

    Власне, це і стало підставою для вжиття прокуратурою в даному випадку заходів представницького характеру. Наразі заборговані кошти підлягають стягненню на користь місцевої громади.

    Після того, як рішення набуде чинності, прокуратурою вживатимуться заходи щодо його реального виконання, переконує прес-служба прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору