ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лікарі вказали на основні помилки неправильного сну, які викликають ранкову втому

    29 березня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Помилки, через які ви прокидаєтеся вже втомленими

    Сон – це прекрасний союзник у боротьбі з втомою і синцями під очима. Але, що ж робити, якщо ви прокидаєтеся вже втомленими. Мало того, що це досить складно, так згодом ще й призведе до величезної кількості проблем зі здоров'ям.


    Всі знають, що спати треба 7-8 годин, і якщо ж вам не вистачає стільки, то потрібно звернути увагу на різні дрібниці, можливо саме через них у вас проблеми зі сном.


    Лягайте в різний час


    Це неправильно. Ваш внутрішній годинник повиннен бути налаштованими на певний час. І витратити на це потрібно не менше тижня. Багато хто звертає увагу тільки на кількість сну, але графік та якість не менш важливі.


    Пізно прокидаєтеся


    Ось і знову проблеми з кількістю сну. Потрібно запам'ятати, що якщо потрібно виспатися, то лягайте раніше, а не прокидайтеся пізніше. Інакше ви можете прокинутися дуже втомленими, з болем у голові та вичерпаним запасом сил.


    Спати зі світлом


    Організм, для повного відновлення, вимагає повної темряви. Якщо ж світло буде зовсім мінімальним, як телевізор або комп'ютер, то врахуйте, що виспатися на всі 100 у вас не вийде. Тому вимикайте всі подразники, завішуйте вікна шторами і тільки після цього лягайте в ліжко.


    Сон з домашніми тваринами


    Звичайно, як же це мило і любо – спати з пухнастим домашнім вихованцем. Але, насправді, для організму – це досить складне випробування. Деякі вчені навіть вивели цифри. Таким чином, виспатися з домашнім вихованцем ви зможете лише на 63 відсотки.


    Синтетичні матеріали


    Такі тканини змушують організм виробляти набагато більше тепла, ніж потрібно. Саме через це ви можете не тільки прокидатися втомленими, але і взагалі нормально не спати: постійні пробудження вночі. До того ж, ви, швидше за все, так і зможете зануритися в фазу глибоких сновидінь. Тому потрібно купувати тільки натуральна постільна білизна.
    Тепер ви знаєте, як правильно спати, щоб не прокидатися втомленими.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору