ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція задокументувала закарпатця, що віз дітей з 3,2 проміле алкоголю в крові, та три ДТП за участі п'яних (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Управління Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева інформує...

    На Закарпатті за минулу добу трапилося аж три аварії за участі п’яних водіїв, всі вони втекли з місця пригоди. Також зафіксовано факт, коли закарпатець віз дітей з 3,2 проміле алкоголю в крові

    Житель села Великий Раковець Іршавського району зателефонував до поліції близько другої години ночі та повідомив про ДТП. Коли на місце пригоди прибули працівники поліції, то виявили в кюветі бортовий УАЗ. Крім цього, машина пошкодила паркан приватного будинку. Водія доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 2,4 проміле алкоголю. При цьому сам правопорушник переконував, що горілки випив уже після того, як скоїв ДТП. Поліцейські склали на правопорушника відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

    Інша ДТП сталася ввечері в селі Червоне Ужгородського району: автомобіль «ВАЗ-2106» ударив ззаду припарковане на узбіччі «Аudі». Водій-винуватець втік з місця пригоди, його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. З’ясувалося, що за кермом «ВАЗ» перебував житель Рівненської області, який працює на Закарпатті й тимчасово проживає в селі Тисаашвань Ужгородського району. Чоловік не мав жодних документів і керував у стані алкогольного сп’яніння чужим автомобілем. Від проходження медосвідчення правопорушник відмовився, тож у присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на штрафмайданчик.

    Ще одна аварія сталася у Воловці. Автомобіль «Оpеl Kаdеtt» з’їхав із дороги й ледь не злетів у річку. Водій спершу втік із місця пригоди, але потім повернувся. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції доставили його в районну лікарню, де виявили аж 3,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і вилучили водійське посвідчення.

    У Берегові вночі поліцейські зупинили автомобіль «BАЗ-2101», який небезпечно маневрував, створюючи аварійну ситуацію. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані сильного алкогольного сп’яніння. А в салоні машини були двоє його малих дітей. Під час медосвідчення в лікарні в нього виявили 3,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили, а машину затримали на спецмайданчик поліції.

    Крім цього, п’яних водіїв поліція зупинила у селищі Чинадієво Мукачівського району та у селі Білки Іршавського району.

    Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області
    766518169-.jpg
    766518169-12.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору