ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що очікувати від гороскопу цього тижня

    29 березня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    Гороскоп на тиждень: чого чекати з 18 по 24 вересня

    Овен


    На цьому тижні потрібно бути обережнішими зі своїми бажаннями, адже вони можуть здійснюватися. Але ось результат вам буде подобатися далеко не завжди. Так само, варто відзначити, що можливі проблеми на роботі через вашу неуважність.


    Телець


    На цьому тижні варто присвятити себе відносинам. При цьому, як і з коханою людиною, так і з друзями. Варто відзначити, що треба уникати фінансових питань, тому що ні до чого хорошого це не призведе.


    Близнюки


    Трохи дивно, але цей тиждень буде чудовим варіантом, щоб зайнятися будівництвом. Полагодите щось вдома, або зробіть самі нові меблі. В цей період все буде виходити чудово.


    Раки


    Працездатність на цьому тижні буде прямо залежати від вашого настрою. Тому намагайтеся тримати свій емоційний стан у порядку. І, до речі, ви напевно зробите кілька несподіваних навіть для себе вчинків.


    Лев


    На цьому тижні у вас з'явиться прекрасна можливість розвинути вашу кар'єру. Головне – не лінуватися і робити все вчасно.


    Діва


    Вам в цей період захочеться абстрагуватися від усього світу, спілкування з людьми ніякого задоволення приносити не буде. Але, зате, це дуже добре буде впливати на ваш емоційний стан.


    Ваги


    А у вас на цьому тижні станеться те, що притягне до вас величезну кількість поглядів. Ви станете відомим, хоча б у вузькому колі. Тому постарайтеся, щоб ця слава була хорошою.


    Скорпіони


    Якщо ви хочете все і відразу, то так не буває. Незабаром всі ваші бажання почнуть виконуватися, але ще не час. Тому, поки що, варто просто почекати. І знову поміркувати над бажаннями.


    Стрільці


    У вас буде величезна кількість енергії, яку потрібно буде направити в потрібне русло. Тому постарайтеся вирішити найважливіші питання, і тільки після цього займатися іншими справами.


    Козеріг


    Якщо ви дуже сильно працювали останнім часом, то саме на цьому тижні ви отримаєте за це свої плоди. Тому не кидайте розпочате, ваша праця буде оцінена по достоїнству.


    Водолій


    А на цьому тижні у вас можливі проблеми з вашими ворогами, вони почнуть дуже сильну активність. Тому, варто довіряти лише своїм родичам і близьким друзям. Це допоможе уникнути болісного падіння.


    Риби


    А у вас цей тиждень буде дуже спокійним, і допоможе побудувати великі плани, і накопичити енергії на їх здійснення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору